Foto: Shutterstock
Šīs nedēļas nogalē sola jau īstu vasaru, līdz pat plus 26 grādiem. Temperatūras stabiņa virzība uz augšu var veicināt cilvēkos vēlmi aizvien vairāk darbības veikt laukā jeb svaigā gaisā. Bet vai arī gultas prieku pārnešana otrpus ārdurvīm būtu ieteicama? Savā pieredzē dalās Annija (vārds mainīts).
Viss sācies ar vieglu saaukstēšanos pirms pāris nedēļām. Annija bija jau nedēļu noslimojusi pa mājām: "Kāpēc man bija jāsaslimst tieši tagad?" Annija bija neapmierināta, jo viņai labprātāk gribētos baudīt silto maija saulīti, saplūstot kaislīgos apskāvienos ar nesen iegūto sirdsāķīti. Pagaidām viņi pavisam noteikti esot stadijā ''taureņi vēderā", pat viens mīļotā pieskāriens burtiski uzspridzinot Anniju. Annija tā ilgojās pēc viņa lūpām un stingrajām rokām, bet viņai neatlika nekas cits, kā truli blenzt televizora ekrānā, jo viņa negribēja, ka viņš redzētu Anniju šādu nošņurkušu, nemazgātiem matiem un bez kosmētikas.

Annija paņēmusi saldējuma kasti ar upeņu balzāma garšu, mierinājusi sevi, ka alkohols iespējams ātrāk nokaušot infekciju. "Mmm... Ak, Dievs, cik sen es neesmu sevi palutinājusi ar tādu īstu, treknu saldējumu," Annija baudkāri lēnām leksējusi litrīgo iepakojumu. Arī televizors sen nav bijis aktuāls tāpēc viņa kā mednieks lēkājusi pa kanāliem, nespējot līdz galam nokoncentrēties uz vienu raidījumu. Līdz pēkšņi Annija uzdūrusies vācu tipiskajam melodrāmas ekranizējumam, parastos apstākļos viņa to uzreiz būtu pārslēgusi, bet šoreiz viņas uzmanību noturējusi galveno varoņu mīlas aina siena kaudzē. Abi varoņi kaislīgi maigojušies kaudzes pašā virsotnē, saule cepinājusi, tauriņi lidinājušies ap varoņu galvām un Annijā iedegusies iekāre, tas izskatījies tik labi! Viņa aizdomājusies, ka visa viņas mīlēšanās vēsture grozās ap guļamistabu. Bet Annijai patīk dzīvot šodienai, viņa nekad nav gribējusi būt mietpilsoniska, galu galā ir dzirdēti tik daudz stāstu par maģiskām mīlas naktīm ūdeņos un pļavās. "Viss! Nolemts! Rīt es būšu vesela un mēs brauksim pie dabas krūts, oh, kā mēs brauksim!'' Annija apņēmīgi notiesājusi pēdējo saldējuma karoti, un tā sācies Annijas eksperiments pieredze ārpus guļamistabas, ar ko viņa piekrita padalīties ar mums.

Pļavu, lauku, mežu vilinājums

Foto: Shutterstock
Kā pirmo mīlēšanās lokācijas nomaiņu Annija nolēma izmēģināt maģisko pļavu. Gluži kā filmā siena kaudzē mēģināt vēl neļāva gadalaiks vasara tomēr vēl tikai tuvojās un pļaujas laiks būs tikai pēc mēneša. Bet maija pļavas aicināt aicinājušas piestāt ceļa malā un izbaudīt zaļumu visā tā krāšņumā. Sirdsāķītis bijis sajūsmā par to, ka Annija vēlējusies piešaut viņu jau tā asajai dzīvei pipariņu, arī viņš līdz šim nebija pieredzējis seksu ārpus viņam tik ļoti iemīļotās IKEA gultas.

"Rapšu lauks izskatās maģisks! Iedomājies mīļais, kā es kaila stāvu starp visiem tiem dzeltenajiem ziediņiem. Vējš maigi skar mūsu ādu, no vēsuma manai ādai ir zosāda un tu maigi... Piestājam?!" vaicājusi Annija. Nav vārdam vietas. Sirdsāķis jau bija nometis "pa mēmajiem" un abi skrējuši uz rapšu lauku. Tuvumā gan tie rapši nelikušies tik aicinoši zeme bijusi cieta, augi bijuši diezgan atstatus viens no otra, turklāt, kā izrādās, tas rapsis nekaunīgi smērējis Annijas gaiši zilos svārkus.

"Zini kā, varbūt labāk piestājam tur tālumā redzamajā mežā? Tas būs maģiskāk iedomājies viegla pustumsa koku mesto ēnu dēļ, mitrās sūnas, tāda baigā mistika būs. Un tad tu mīļais mani atspiedīsi pret koku, tā nedaudz skarbi, maigi noskūpstīsi man kaklu, pacelsi man svārciņus un..." Annijai nav bijis jāturpina, mašīnai dzinējs jau darbojies.

No sākuma viss ritējis gludi, ja neskaita aizķeršanos aiz pāris saknēm un Annijas grimstošos papēžus maigajā sūnu segumā, skūpstīšanās atspiestai pret priedi bijusi tīri uzbudinoša. Problēmas sākušās, kad mīļotais lietai ķērās klāt nopietni Annijas mugura asi sāpējusim berzējoties gar priedes mizu, likās, ka kukaiņi ierāpos visos viņas caurumos un atverēs. ''Au!'' iesaukusies Annija, jo, kā izrādījies, abi ir izvēlējušies priedi ar skudru pūzni zem tā. Sarkano skudru čuras arī bija tās, kas izjaukušas pēdējo meža maģiju. Bet, kad gājuši uz mašīnu, Annijas sirdsāķis uz sava krekla apkakles atradis rāpojam ērci, un arī viņam nu gan bijis gana!

Mazās nāriņas prieki

Foto: Shutterstock

Pagāja nedēļa, kamēr Annija atguvusi drosmi nākt klajā ar jaunu piedāvājumu: "Mīļumiņ, ko tu teiktu, ja mēs pievērstos nevis zemei, bet gan citam elementam ūdenim?'' Viņš skeptiski esot paskatījās caur pieri. Bet Annija jau lējusi vannā ūdeni, metusi tajā vannas bumbas, iedegusi sveces un iespiedusi viņam rokās vīna pudeli: "Atkorķē, lūdzu!" Lai gan vannas istabā tiešām bijusi romantiska noskaņa, to nevarētu noliegt neviens, pirmais izaicinājums piemeklējis jau no paša sākuma kā iekāpt vannā, neizšļakstot visu ūdeni uz grīdas. Desmit minūtes abi esot pavadījuši cenšoties iekārtoties un saspiežoties mazajā tilpnē, kad beidzot bija ieņēmuši puslīdz ciešamu un ērtu stāvokli par vēl kādām darbībām vai kustībām nevarēja būt ne runas...

Bet tā nebūtu Annija, ja viņa padotos. Abiem bijis paredzēts lidojums uz siltajām zemēm jau pēc nedēļas un viņa jau kala plānus par to, cik seksīgi abi varētu mīlēties pludmalē vai nakts aizsegā kūrorta mājiņas baseinā.

"Mīļais, vai tu varētu uzlikt modinātāju uz diviem naktī?" maigi dūdojusi Annija. Sirdsāķītim sejā bijis manāms apjukums. "Es domāju, cik tas būtu kaislīgi, ja mēs mīlētos, kamēr atrodamies baseinā. Ūdens padarītu mani vieglu, viegliņu un mazie vilnīši maigi pieskartos mūsu ādai. Turklāt divos naktī visi gulētu, es pat varētu izdvest pa kādam vaidam,'' Annija piemiegusi draugam ar aci.

Divos desmit viņi bijuši baseinā, nakts aizsegs gan neesot bijis nemaz tik labs, jo sensoru gaismas, protams, reaģējušas uz viņu soļiem, bet abi cerējuši, ka visiem pārējiem normāliem cilvēkiem būtu jāguļ šajā nakts stundā. Mēģinājums bijis veiksmīgs pirmās piecas minūtes, pēc tam nākusi atklāsme, ka ne vienmēr ūdens palielina slīdamību... Pēc tam Annija aizrijusies ar hlorēto ūdeni, tas ticis arī acīs un abi gājuši atpakaļ uz numuriņu, lai noskalotu hlorēto ūdeni no ādas.

"Ja jau mēs esam augšā varbūt aizejam līdz pludmalei? Tam gan būtu jāizdodas? Mums nebūtu jāiet ūdeni, tu mani noguldītu smiltīs, ūdens skalotos tikai līdz mūsu pēdām un mēs mīlētos mēness gaismā,'' Annija jau atkal bijusi savā elementā. Annijas draugs esot pacēlis viņu kukuragā un aiznesis uz pludmali. Pludmalē viņiem tas beidzot izdevies ārpus guļamistabas, bet smiltis ausīs, matos un acīs vēl ilgi abus atturēšot no soļa atkārtošanas.

Ja nu pieķers uzbudinājums

Foto: Shutterstock

Braucot mājās no siltajām zemēm, esot bijis jālido astoņas stundas. Annija esot bijusi pārgarlaikojusies, draugs skatījies jau otro filmu, bet viņa dzērusi jau trešo vīna glāzi. Pēc ceturtās glāzes viņa noreibusi kārtīgi: "Mīļumiņ, man vajag uz tualeti, palaidīsi mani garām?'' Un tad kā pa pieri ideja iešāvusies viņai galvā un viņa čukstējusi: "Mīļum, atnāksi man līdzi? Mani tā uzbudina doma, ka tavas maigās rokas slīdes gar manu ķermeni desmit kilometru augstumā. Un iedomājies, cik neķītri, ka mēs to darītu tagad, kad lidmašīna ir pilna ar citiem pasažieriem. O, tas adrenalīns, ka mūs varētu pieķert padara mani traku, lūdzu nāc ar mani?" Uz tādu ievadu, protams, ka neviens nevarētu attiekties, līdz ar to jau pēc divām minūtēm abi bijuši lidmašīnas WC un pēc četrām minūtēm viņi bijuši atpakaļ savās vietās. "Jā,es to biju iztēlojusies nedaudz savādāk, piedod, zvēru, ka nekad mūžā vairs neierosināšu mīlēties labierīcībās,'' nokaunējusies murminājusi Annija.

"Lai iet uz visu banku!'' Annija nolēmusi, stāvot pie pases kontroles. Tik bieži seriālos vai filmās tiek atainotas kaislīgas pieredzes automašīnā, nevarētu būt, ka arī tas neizdotos. Pagājusi pusstunda, kamēr abi mīlas balodīši tikuši pie savas bagāžas, un vēl pusstunda, kamēr aizčāpojuši līdz lidostas autostāvvietai, kurā viņi bija atstājuši savu braucamo. Annija dzīvo otrā Rīgas galā, līdz lidostai bijis savs trīsdesmit minūšu brauciens. Ārā jau metusies krēsla un Annija izvilkusi savu pēdējo trumpi: "Mīļais, es zinu, ka lidmašīnā mums nekas labs neiznāca, bet es esmu ļoti noilgojusies pēc tevis. Starp citu, es domāju, ka tev būtu jāzina, ka es šobrīd nevalkāju apakšveļu..." un Annija ielikusi viņa plaukstu sev starp kājām. Viņam bijis grūti koncentrēties uz satiksmi, kamēr roku sildīja mīļotās augšstilbu siltums, un viņš ar pirkstiem lēnām slīdējis tuvāk viņas iegurnim. Viņi nogriezušies pirmajā krustojumā un noparkojuši automašīnu maza veikaliņa stāvvietā. Annija pārkāpusi mīļotā pusē un pacēlusi savu kleitiņu, abi no iekāres trīsējuši. Annija bijusi tik ļoti citā pasaulē, ka tad, kad uz mašīnas kapota uzlēcis kaķis, viņa gandrīz vai ķērusi sirdstrieka. Viņa tā izbijās, ka visa kaisle teju pazudusi: "Mīļais braucam lūdzu mājās, es nevaru sagaidīt, kad varēšu tevi apķert baltos palagos un ērtā gultiņā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!