Pat sievietes, kas nav bērnībā sapņojušas par kāzām un baltu kleitu, satiekot īsto cilvēku, savas domas var mainīt. Viens no šādiem piemēriem ir TV personība Rūta Dvinska. Maza būdama, viņa nesapņoja par greznām kāzām, bet vēlāk viņa ir sapratusi, ka vēlas, lai arī viņai ar mīļoto ir diena, kad atzīmēt savu mīlestību un kopā būšanu.

Uz jautājumu, kāpēc tu apprecējies, raidījumā "Starp mums runājot" Dvinska atbild, ka tas noticis, lai ar viņai ar vīru būtu tāda diena, kad atzīmēt savu mīlestību: "Patiesībā es neesmu no tām meitenēm, kam ir bijis tāds izsapņots bērnības sapnis par baltu kleitu, kūku un greznām kāzām. Tā nebija." Viņa norāda, ka vairāk koncentrējusies uz sevi, nevis uz sevi un vēl kādu. TV personība skaidro, ka priecājusies atzīmēt dzimšanas dienas un citus notikumus, kas bijuši tieši par viņu.

"Bet tad laikam vienkārši dzīvē pienāk tāds brīdis, kad domas mainās. Un, patiesību sakot, mans vīrs mani palūdza kļūt par viņa sievu," viņa stāsta, pajokojot, ka piekritusi, jo tāpat taču vasarā neesot, ko darīt. "Tad tas laikam arī kļuva par manu tādu kā sapni – lai ir tā diena gadā, kurā mēs varam atzīmēt savu kopā būšanu un mīlestību. Man tās kāzas šķita tāds pasākums. Es ļoti izbaudīju gan pašu dienu, gan visu to gatavošanās procesu." Dvinska uzsver – kāzas bijušas svētku diena viņiem abiem.

Jautāta par to, kas pēc kāzām mainījies, viņa atbild: "Nu pilnīgi nekas!". Nekas noteikti neesot kļuvis sliktāks. "Kaut kāda citāda sajūta ir teikt, ka man atbrauks pakaļ vīrs, nevis draugs vai puisis," atklāj Dvinska, piebilstot, ka pirmos mēnešus viņas ausīs tas esot skanējis ļoti labi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!