Foto: Shutterstock
Jūs jau kādu laiku tiekaties un tev šķiet, ka ir pienācis laiks spert nākamo soli attiecībās, bet viņš vienmēr atrod dažādas atrunas, kādēļ jums jāatliek iepazīšanās ar viņa vecākiem vai tikšanās ar draugiem. Šāda rīcība var liecināt, ka vīrietis nevēlas ar tevi veidot nopietnas attiecības, bet tikpat iespējams, ka tu sasteidz notikumu gaitu un liela daļa vainas ir jāuzņemas pašai.

Šai sakarā ieteikumus, kā no nesen iepazītas un lieliskas sievietes nekļūt vien par kārtējo izpriecu objektu, sniedz portāla "The Bolde" autori.

Tu pārāk aktīvi izrādi uzmanību

Protams, tu drīksti viņam piezvanīt pati, lai uzaicinātu uz otro randiņu, tomēr – ja nemitīgi būsi tā, kas izrādīs iniciatīvu viņa iepazīšanā un ierosināsi tikšanās reizes, kā varēsi zināt, ka esi viņam svarīgāka par kārtējo meiteni, ar ko vienkārši papriecāties?

Tu visam piekrīti

Nav nekas slikts doties uz viņa izvēlētu restorānu vai braukt vīrieša saplānotā brīvdienu maršrutā, tomēr, ja tev nekad nav sava viedokļa, vēlmju un interešu un tu vienmēr piekrīti vīrietim, viņš nespēs tevī saskatīt ko vairāk par vienkāršu izklaides objektu.

Tev nav savas dzīves

Nav nekā skumjāka par sievieti, kura ir gatava sevi visu veltīt tikai vīrietim, padarot viņu par savas dzīves centru. Lai to novērstu, atceries – tev nav jāpakārto sava ikdiena viņa iespējām tikties, kā arī laiku pa laikam nenāks par ļaunu atteikt viņa piedāvājumam kopīgi pavakariņot, ja esi jau saplānojusi savu dienu!

Pašpietiekama sieviete vīrieti valdzinās krietni vairāk par pēc viņa uzmanības alkstošu būtni, kura izmisīgi gaida kārtējo telefona zvanu.

Tu esi pārāk pielaidīga

Viņš atzīstas, ka ir tevī iemīlējies un tad uz nedēļu pazūd, lai atstātu tevi, mokāmies šaubās un atkal negaidīti uzrastos vēlāk. Ja esi sastapusies ar šādu vīrieti, atklāti definē savu nostāju, paziņojot, ka šāds uzvedības modelis tevi neapmierina!

Tu pāragri centies noskaidrot attiecību statusu

Nesteidzies ar secinājumu izdarīšanu pirms laika, jautājot, kādi ir viņa nolūki attiecībā uz tevi! Vienkārši izbaudi kopā pavadīto laiku un vēro, kā situācija attīstās!

Tu uzvedies tā, it kā būtu viņa sieva

Ja esat tikušies vien pāris reižu, nesāc pārsteidzīgi plānot kopdzīvi nākotnē un neplāno gaidāmo mazuļu vārdus! Pat ja esi pārliecināta, ka šis vīrietis nudien ir tavs īstais un vēlies kļūt par viņa sievu, paturi to pie sevis, ļaujot viņam bez lieka spiediena saprast, cik lieliska tu esi!

Tu neļauj viņam ilgoties pēc tevis

Teiciens "Mazāk ir vairāk" darbojas arī attiecībās. Laiku pa laikam ļauj viņam pēc sevis sākt ilgoties. Neesi vienmēr pieejama un gatava ar viņu tikties pēc pirmā uzaicinājuma!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!