Foto: Shutterstock
Holivudas komēdijas un realitātes šovi par bezrūpīgajām un garlaikotajām mājsaimniecēm tiražē viedokli, ka miljonāri par savām otrajām pusītēm lielākoties izvēlas ar bārbijas proporcijām apveltītas daiļā dzimuma pārstāves, kas nav diez ko gudrākas par dažu labu piektklasnieku. Kā saka, nav dūmu bez uguns un šādi stereotipi radušies ne bez pamata, jo dzīve pie bagāta vīra sāniem, protams, ietekmē gan sievietes attieksmi pret sevi, gan uzvedību un dzīves saturu. Lai kā arī nebūtu, tomēr noteikti ir iemesli, kādēļ bagātie un ietekmīgie vīrieši ir izvēlējušies savas dzīves līdzgaitnieces. Iespējams, izšķirošā nozīme nav vis nevainojamam ārējam izskatam, bet gan konkrētiem šo sieviešu ieradumiem, ko varam likt aiz auss arī mēs.

Portāls "Wiolife" atklāj septiņus miljonāru sievām raksturīgus ieradumus, ko derētu ņemt vērā katrai sievietei.

Ieradums izkopt savus talantus

Dzīve kopā ar dinamisku, gudru un materiāli nodrošinātu partneri nozīmē arī nenogurstošu sevis pilnveidošanu. Tas ir nepārtraukts darbs, tādēļ ir svarīgi, lai tas sagādā gandarījumu. Īstenībā tieši nemitīga pašizaugsme ir veiksmīgu attiecību zelta likums, jo jebkuru attiecību pamatā ir interese par otru cilvēku. Kamēr vien tu gribēsi arvien apgūt ko jaunu, tu būsi gan interesanta pašai sev, gan vēlēsies ar savu mīlestību un dzīvesprieku apdāvināt arī apkārtesošos cilvēkus. Atkal un atkal pārsteidzot vīru ar dažādām savu talantu izpausmēm, miljonāru sievas uztur neatslābstošu interesi par sevi un rada vīrietim vēlmi šo talantu attīstīšanai un pilnveidošanai būt devīgam, neko nežēlojot.

Ieradums veltīt vīram maksimālu uzmanību

Ilgu un laimīgu attiecību noslēpums savienībā ar bagātu vīrieti ir meklējams nedalītas uzmanības pievēršanā vīram, šādi apliecinot, ka tu novērtē viņa uzcītīgos pūliņus, kas nodrošinājuši jūsu ģimenei materiālo stabilitāti un komfortablus dzīves apstākļus. Miljonāru sievas zina, ka ir jāpriecājas nevis par vīra dāvanu – jauno automašīnu, bet gan par vīru, kurš tavu dzīvi padara krāšņu un bezrūpīgu.

Ieradums cienīt savu laiku

Bagātu vīriešu sievas zina, ka laiks ir vērtīgāks par naudu, tādēļ, piemēram, tādas laikietilpīgas nodarbes kā dzīvokļa uzkopšana un ēst gatavošana tiek uzticētas mājkalpotājai. Materiāli nodrošinātai sievietei nevajag ekonomēt naudu, bet gan laiku. Viņa nekad neekonomē uz kvalitātes rēķina, bet gan izkopj mākslu izvēlēties sev par prieku maksimāli daudz kvalitatīvu lietu, patērējot minimumu laiku un enerģijas. Ieekonomēto laiku šī sieviete var veltīt vīram, uzlādējot viņu ar savu dzīvesprieku un enerģiju, kas rezultējas materiālajos labumos.

Ieradums piekāpties laimīgas kopdzīves vārdā

Foto: Shutterstock

Spēja piekāpties, pat zinot, ka taisnība ir tavā pusē, piemīt tikai īpaši dzīvsesgudrām sievietēm. Miljonāru sievas zina, ka piekāpties vīram vēl nenozīmē pašai kļūt par zaudētāju. Vēlme par katru cenu vīrietim pierādīt savu taisnību lai paliek vientuļo un pārgudro sieviešu prioritāte. Šādi rīkojas arī tās sievietes, kuras vēlas dabūt dzīvesbiedru "zem savas tupeles", tādējādi atņemot viņam ticību saviem spēkiem, padarot vīrieti vāju un neveiksmīgu. Mīlošai, gudrai un pašpietiekamai sievietei nenāk pat prātā sevi apliecināt un pierādīt neauglīgos strīdos, jo tas ir īsākais ceļš, kā izjaukt harmoniskas attiecības laulāto starpā.

Ieradums nekontaktēties ar neveiksminiekiem un skauģiem

Viens no bagātu sieviešu principiem ir bezjēdzīgi netērēt savu laiku un uzmanību neveiksminiekiem, kuri nespēj noticēt ne paši sev, ne tam, ka visiem ir iespējas sasniegt panākumus. Lai viņi paliek pie savas pārliecības, bet tavā dzīvē šādiem cilvēkiem nav vietas. Kāds gan būtu tavs ieguvums, biedrojoties ar mūžam ar visu neapmierinātiem un burkšķošiem nelaimes putniem? Tas pats sakāms arī par skaudīgām draudzenēm, jo skaudība ir pierādījums viņu vājumam un zemajam pašvērtējumam. Miljonāru sievas zina, ka daudz produktīvāks un patīkamāks laika ieguldījums ir tikšanās ar veiksmīgiem, bagātiem un ar dzīvi apmierinātiem cilvēkiem, kas uzlādē tevi ar savu neizsīkstošo enerģiju.

Ieradums atcerēties, ka laime ir atkarīga arī no naudas

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ir dzirdēts apgalvojums, ka nauda dzīvē nav galvenais un tā ir taisnība, jo galvenais ir naudas daudzums. Miljonāru sievas kā neviens cits zina, ka nauda sniedz brīvību un milzīgas iespējas, jo naudas daudzums proporcionāli palielina arī pašattīstības un pašrealizācijas variantus. Bagāta, veiksmīga vīrieša sieva nav tikai sava vīra pielikums, tādēļ viņa zina, ka jātiecas pašai sasniegt savus mērķus un nerimstoši attīstīt savu personību.

Ieradums izjust gandarījumu, saņemot dāvanas

Nereti sievietes, saņemot dārgas dāvanas, jūtas neveikli, it kā nebūtu šādas veltes cienīgas, vai pat atsakās dāvanu pieņemt. Nav jābrīnās, ka vīrietis, piedzīvojot šādu atraidījumu, vairs nedāvina neko vai meklē sievieti, kura ar prieku, pateicību un cieņu pieņems viņa uzmanības apliecinājumus. Sievietei nav jākaunas, ka tieši viņa ir tā īstā un vienīgā, kas iedvesmo veiksmīgu vīrieti. Miljonāru sievas apzinās, ka vislabākais apbalvojums jebkuram vīrietim ir mīlošas sievietes starojošais smaids.

Nobeigumā gribam piebilst, ja vēlies, lai arī tavs dzīves līdzgaitnieks būtu gudrs un veiksmīgs vīrietis, vienmēr atceries slavenās krievu aktrises Fainas Raņevskas mazliet ironisko pamācību: ''Veiksmīgai sievietei ir jāpiemīt divām īpašībām. Viņai ir jābūt pietiekami gudrai, lai patiktu stulbiem vīriešiem, un pietiekami stulbai, lai iepatiktos gudriem vīriešiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!