Foto: Shutterstock
Katram no mums ir citāds priekšstats par laimīgi romantiskām attiecībām – kādam tā ir divvientulība ar mīļoto cilvēku, bet kādam ar to ir par maz, konkrētāk – stipri par maz, jo vajadzīgas vēl divas dāmas un lērums randiņu. Kā visu apvienot un vēl panākt, ka dāmas apber ar dāvanām? Lūk, sieviešu "dieva" jeb Reiņa* stāsts.

Pirms neilga laika, stāstīju par latviešu meiteni, kura mēnesī aizgāja uz 14 randiņiem. Tiesa, kādam tas šķita par daudz, taču citi uzslavēja meiteni par uzdrīkstēšanos. Kad Reinim stāstīju par šo meiteni, viņš pasmējās: "14 randiņi mēnesī? Tikai? Man vienā nedēļas nogalē bija deviņi." Ar to arī laikam skaidrs ir Reiņa dzīvesveids.

Reinis ir vienkāršs, strādīgs un labsirdīgs puisis, taču viņā ir vēl kas tāds, ko apbrīnot steidz teju jebkurš viņa draugs un paziņa. Šis vīrietis ir īsts meitu ģēģeris, kurš spēj viens pats paveikt to, kas citiem pat nav prātam aptverams – viņam vienlaicīgi bijušas trīs samērā nopietnas attiecības. Acīmredzot viņš ne vien spēj dāmas paturēt sev cieši tuvu un nepazaudēt kontaktu ar viņām, bet gan kādā mistiskā veidā panācis, ka dāmas izmisīgi ķeras ap kaklu un apber ar dāvanām. Tā teikt, īsts sieviešu magnēts. Stāstā par to, kā tikt galā ar trīs draudzenēm un netikt pieķertam, dalās pats laimīgais vīrietis.

*Vārds mainīts.

Kāda ir mednieka ideālā sieviete

Foto: Shutterstock

Spēles noteikumi jeb Kā Reinim izdevās būt trīs attiecībās

Vai šī spēle ir mūžīga?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!