Lai arī jebkurš signāls no partnera puses nav viennozīmīgs un to iespējams paskaidrot dažādos veidos, ir reizes, kad sajūta un iekšējā pārliecība ir pārāk spēcīga un neviļ. Ja tev ir aizdomas, ka partneris lēnām slīd ārā no taviem pirkstiem, jo ir ieskatījies kādā citā, turklāt šo sajūtu papildina "Elite Daily" attiecību ekspertu izvirzītās un turpmāk uzskaitītās pazīmes, šķiet, jums vajadzētu izrunāties un beidzot būt vienisprātis par jūsu attiecībām.

Partneris pēkšņi vēlas iegūt nevainojamu formu. Tiesa, sportisku aktivitāšu ieviešana, sabalansēts uzturs un kopvērtējumā veselīga dzīvesveida pieņemšana nav nekas slikts. Tas ir apsveicami! Tomēr, ja partnerim nekad šajā jomā nav bijusi interese un viņam nav gana laba izskaidrojuma par savu lēmumu, iespējams, vērts apdomāt, kāpēc tavs sirdsāķītis pēkšņi tā mainījies.

Jauna aizraušanās, kas pirms tam absolūti nav interesējusi. Līdzīgi ir arī ar jauniem hobijiem. Ja partnerim rodas interese par kaut ko specifisku un nekad nedzirdētu, būtu lieliski uzklausīt viņa paskaidrojumus, kas šajā hobijā viņu tik pēkšņi piesaistījis.

Rodas jauni iemesli, lai no tevis izvairītos. Vai partneris atceļ ilgi kaldinātus plānus? Visi pasākumi, kurp viņam jādodas, ir bez otrajām pusītēm? Un arī tad, ja esat kopā, ir sajūta, ka partneris vēlas būt kaut kur citur? Šie ir tikai daži signāli, kas liecina, ka partneris no tevis izvairās un īpaši laiku kopā nevēlas pavadīt.

Jūsu guļamistabas dzīve ir krasi mainījusies. Tas, ka seksuālā apetīte dažkārt pierimstas un tad atkal uzrodas, nav nekas neparasts – tā notiek. Tomēr apdomāt situāciju vajadzētu tajos gadījumos, kad pamanāmas krasas pārmaiņas, piemēram, ja kāds, kurš agrāk tevis dēļ gandrīz bija zaudējis galvu, tagad pēkšņi ir rāms, mierīgs un palagos metas vien šķietama pienākuma pēc. Atceries, ka ir arī vairāki citi iemesli, kādēļ vīrietis atsakās no seksa – tos meklē šeit.

Aktīva telefona izmantošana un noslēpumainība. Varbūt kādam stundām ilga sarakstīšanās šķiet normāla parādība, bet, ja tas viss kļūst noslēpumaini, sāk rasties jautājumi. Vai arī tavās attiecībās mīļotais ir iegrimis viedtālrunī, pamatīgi slēpjot savas gaitas?

Noteikti vērts atgādināt, ka tikai tu pati vislabāk zini, kas notiek tavās attiecībās, tāpēc, ja ir nelāga sajūta, iespējams, privāto detektīvu spēlēt ir vērts, tomēr nekļūsti paranoiska. Vislabāk ir vienkārši izrunāties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!