Jau kādu laiku pasākumu un TV raidījumu vadītāja Anna Rozīte un uzņēmējs Gints Feders sevi sauc par ģimeni. Bet kā sākās viņu mīlas stāsts? Par to abi stāsta raidījumā "Māmiņu klubs".

Anna stāsta: "Tā pa īstam es Gintu ieraudzīju vienas grupas klipa vai diska prezentācijā, kur viena mana draudzene bija atnākusi kopā ar Gintu. Man draudzene teica, ka viņa pēc pasākuma satiekas ar bērniem no bērnunama, jo viņa tajā brīdī strādāja bērnunamā, un vai es nevēlos arī atnāk. Gintu es ieraudzīju tajā brīdī, kad es sapratu, cik ļoti viņš ir patiess un ieinteresēts komunikācijā ar šiem bērnunama bērniem. Un tad man principā bija tā, kā filmās. Neskatoties uz to, ka viņš visu laiku tur bija, bet kad es sadzirdēju, kā viņš runā un ko viņš runā, es viņu tiešām ieraudzīju."

Gints stāsta, ka Annu bija jau redzējis TV, bet zīmīgo soli spēris, uzrakstot Annai sociālajos tīklos. "Tagad es tā vairs nebūtu darījis, Annu pazīstot." Viņš teic, ka aicinājis Annu uz glāzi vīna, taču tagad viņš saprot, ka bija jāizvēlas kāds cits veids. "Toreiz biju satraucies, kad uzaicināju uz glāzi vīna. Liels pārsteigums bija, ka mēs aizgājām."

"Televīzijā, protams, man likās viņa pati smukākā. Apvienojot to ārējo šarmu un skaistumu ar dzīves gudrību un viedumu, empātiju, līdzjūtību – tas man tā ļoti visu šo mūsu kopdzīvi aizrauj."

Visu interviju skaties ģimenes sievietes dzīvesstila raidījumā "Māmiņu klubs" svētdien pulksten 9.30 "STV Pirmā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!