Izskats nebūt nav vienīgais, kas cilvēku padara iekārojamu. Tā ir arī viņa lieliskā personība, kas var šķist pievilcīga un saistīt pat vēl vairāk! Šoreiz, iedvesmojoties no "Yourtango" apkopotajiem vīriešu viedokļiem, piedāvājam tās īpašības, kas, pēc kungu domām, rotā sievietes tēlu!

Viņa ir pacietīga

Pacietība ir viena no īpašībām, kas bagātina ikvienu cilvēku. Kā skaidro kungi, arī viņiem attiecībās ir svarīgi, ka viņa sievietei piemīt šī īpašība. Kāpēc? Pavisam vienkārši – citādi ir sajūta, ka viņš ir kopā ar lielu bērnu. Mūžīgā vēlme iegūt visu tūlīt un tagad, pārsteidzīgu lēmumu pieņemšana, nesagaidot paskaidrojumus, un citas šāda tipa darbības var partnerību padarīt par īstu murgu.

Cilvēki, kuri nevar sūdzēties par šīs īpašības trūkumu, var nesaprast tāda tipa cilvēkus un iepriekšminētā uzvedība var šķist gaužām nepieņemama.

Viņa ir pašpārliecināta

Viņa prot uzklausīt un glabāt noslēpumus

Foto: Shutterstock

Viņa ir pozitīva


Foto: Shutterstock

Nevar noliegt, ka ik pa laikam ikviens no mums piedzīvo emocionālu panīkumu un dzīve nekrāsojas visās varavīksnes krāsās, bet gan drīzāk ieņēmusi drūmi pelēcīgo toni. Un arī tā padzīvot ik pa laikam droši vien ir nepieciešams, lai uzkrātu pozitīvismu un atkal spētu uzlādēt ne tikai sevi, bet arī apkārtējos.

Problēmas rodas tad, kad šis emocionālais panīkums ir viena no lietām, kas raksturo cilvēka būtību, ne tikai ir pārejošs periods, pēc kura atkal var uzjundīt patīkamās emocijas. Arī kungi atklājuši, ka nemitīgs negatīvisms ir viena no īpašībām, kuru viņi absolūti neuzskata par iekārojamu, bet drīzāk liek atkāpties soli tālāk.

Viņa ir atklāta un neko neslēpj


Runā, ka neliela mistērija un noslēpumainība sievietes tēlu tikai paspilgtina un piešķir sievietei īstu šarma devu. Tomēr, būsim atklāti, varbūt nelielās devās tas ir seksīgi, tomēr lielā mērā attiecību spēlītes ir jāatstāj pusaudžu gadiem.
Ja vīrietis no savas sievietes nespēj neko izdibināt un pat visvienkāršākās lietas pārvērtīsies īstā prāta mežģī, pastāv ļoti liela iespēja, ka vīrietis vienkārši nespēs sevi saskatīt tik sarežģītās attiecībās. Jāmin arī tas, ka pārāk biezs noslēpumainības plīvurs noteikti nedos vīrietim priekšstatu, ka viņš tevi ir iepazinis, un varbūt pat nobremzēs vēlmi veidot ko vairāk. Atceries, noslēpumu jūra, melošana vai kādi citi tevis uzburti sarežģījumi var vīrieti atbaidīt.

Viņa negaida perfekciju, bet novērtē centienus

Foto: Shutterstock

Kurš gan nav sapņojis par savu īsto un perfekto otro pusīti, kas atbildīs visiem mūsu izvirzītajiem standartiem? Bet cik no šiem sapņotājiem ir izdevies tādu atrast?
Nav slikti apzināties, ar kādu cilvēku vēlies pavadīt kopā visu savu mūžu, tomēr, kad satikts kāds patiesi fantastisks cilvēks, atraidīt viņu tikai tāpēc, ka viņš neatbilst kādai pavisam mazsvarīgai niansei, būtu diezgan muļķīgi. Kas zina, varbūt patiesībā tieši tā īpašība vai paradums vēlāk liks pasmaidīt visplatāk. Šajā sakarā viena no kļūdām, ko nereti ļaudis mēdz pieļaut – centieni otru cilvēku mainīt. Te jāatgādina, ka partneri nav iespējams mainīt, ja vien viņš pats to nevēlas! Sievietes, kuras partnerim pret paša gribu cenšas kaut ko uzspiest, neapzinoties nereti irdina attiecību valgus. Un tieši tas vīriešu acīs bieži vien uzskatāms kā liels mīnuss.

Varbūt te var vērā ņemt kādu atziņu no teātra režisora Mihaila Gruzdova. "Man vieglāk iemīlēt to, kas man nepatīk, nekā strīdēties. Tāpēc, ka miers mājās – tas ir ļoti svarīgi," teicis Gruzdovs.

Kā teikuši kungi, viņi novērtē tādas sievietes, kuras lieki katru reizi "neknābā" par visiem sīkumiem un atzīst, ka savā veidā otra pusīte ir perfekta, turklāt novērtē to, kas viņai ir, neaizmirstot pateikties par visu lielisko, ko vīrietis viņas labā ir paveicis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!