Šajā rakstā ar masveida iepazīšanos tiek saprasti iepazīšanās dienestu pakalpojumi, iepazīšanās sludinājumi Internetā, laikrakstos un žurnālos, kā arī citi pakalpojumi un dienesti, kas īpaši domāti vientuļiem cilvēkiem, kas meklē savu otro pusīti.
Iepazīšanās dienestu izveidei ir daudz pamatotu iemeslu, pat ja neviens no šiem iemesliem nav nolūks atrast priekš tevis īsto cilvēku. Taču, vai masveida iepazīšanās patiešām palīdz īstā partnera meklējumos?

Tas ir interesants jautājums, ņemot vērā, ka simtiem iepazīšanās dienestu Internetā apgalvo, ka cilvēku patiešām atrod sev piemērotus partnerus. Šie dienesti arī paļaujas uz to, ka tam tic arī viņu klienti.

Dažiem cilvēkiem patiesi izdodas ar masveida iepazīšanās palīdzību atrast savas otrās pusītes. Jautājums tikai, ar ko šie cilvēki atšķiras no miljoniem citu, kas mēģina vēl un vēl, taču tā arī neatrod savu īsto cilvēku. Arī amerikānietei Rinatai Perisai, profesionāli sertificētai attiecību konsultantei, ir sava teorija par to, kāpēc lielākā daļa cilvēku neatrod īsto partneri Internetā, ar sludinājumu vai iepazīšanās dienestu palīdzību. Viņas teorija ir šāda: "Cilvēks, kurš meklē sev partneri, to neatrod."

Vai tas skan bezjēdzīgi, nežēlīgi vai nesaprotami? Tomēr iespējams, ka arī tu, lasītāj, esi viena un esi arī nesekmīgi centusies atrast savu īsto vīrieti.

Tieši tāpēc īstā vīrieša meklējumi ar masveida iepazīšanos palīdzību gandrīz vienmēr ir nesekmīgi. Iesaistoties masveida iepazīšanās, tu meklē sev partneri. Bet kāpēc tad dažiem cilvēkiem tomēr paveicas šajos masveida iepazīšanās pasākumos?

Ļoti nelielam procentam šo cilvēku vienkārši uzsmaida laime. Taču Rinata Perisa uzskata, ka šiem cilvēkiem veicas tāpēc, ka viņi šo masveida iepazīšanos izmēģina tikai joka pēc. Viņi nesaista savas cerības un sapņus ar šo nodarbi. Visticamāk, ka šiem cilvēkiem ir piepildīta dzīve, viņi ir laimīgi un viņiem ir lieliskas attiecības ar jaukiem draugiem. Visticamāk, ka viņi pat "nemeklē" sev partneri.

Kā tad atrast savu īsto vīrieti? Vispirms un pats galvenais - izveido sev lielisku dzīvi un draugu loku. Galvenais, lai tava dzīve neizskatītos lieliski tikai no ārpuses un tu justos labi arī iekšēji. Centies, lai tava dzīve būtu patiesi brīnišķīga. Un tad pārtrauc meklēt savu īsto vīrieti. Kādu dienu, kad tu to vismazāk gaidīsi, tu viņu sastapsi.

Jūs abi būsiet ieinteresēti pavadīt laiku kopā. Jūs sāksiet satikties, jums būs jautri, jūs iepazīsiet viens otru. Galu galā tu atklāsi, ka visu laiku esi pavadījusi kopā ar savu īsto vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!