Bieži vien sievietei nevajag daudz, lai iekārdinātu mīļoto vīrieti – tuvoties viņam erotiskā tērpā, ar dārgu parfīmu smaržu... Taču daudzas sievietes nezina, ka vīrieti var kārdināt ar komplimentiem un pavedinošiem skatieniem.
Kas gan notiek puiša galvā? To izsaka frāze no kādas “Cheap Trick” dziesmas: “Es gribu, lai TU gribi MANI!” Viņam vajadzīgs, lai uz viņu skatās, lai pievērš uzmanību viņa muskuļiem un, protams, arī viņa idejām.

Te nu piedāvājam 10 nekļūdīgus paņēmienus, kā iekārdināt savu mīļoto vīrieti.

(1) Izvēlies interesantu un īpašu izteiksmes veidu, lai izteiktu viņam komplimentu. Standartfrāze “tu izskaties seksīgi” ir pārāk vienkārša. Iedomājies, kā tu justos, ja šis izteiciens būtu labākais, ko viņš spētu pateikt, tev izģērbjoties viņa priekšā.

Tādēļ izdomā kaut ko īpašu: “Tev ir tik spēcīgas rokas. Man patīk skatīties uz taviem muskuļiem, kad tu velc nost kreklu.” Vai arī: “Tev ir satriecošs (dibens/krūtis/utt.). Tagad tas būs mans, tikai MANS!” Vai saprati domu?

(2) Noskaties uz viņu. Kā to darīt? Gluži tāpat, kā strādnieki uz ielas glūn uz tavām kājām, kad tu ej viņiem garām. Tieši tā, kā vīrieši noskatās uz tava tērpa dziļo kakla izgriezumu.

Pievērs viņam savu skatienu, cieši un nekautrīgi aplūkojot viņu no galvas līdz kājām un otrādi. Izģērb viņu ar acīm. Un liec viņam to sajust vienmēr, kad viņš iet tev pa priekšu, kāpj augšup pa kāpnēm, vai tikko iznācis no dušas. Nebaidies uzkrītoši aplaizīt savas lūpas, paklakšķināt ar mēli vai pat sajūsmināti iesvilpties, lai paustu savu sajūsmu!

(3) Pieskaries viņam. Ja ieraugi kaut ko kārdinošu, ņem ciet! Vai vīrietim var būt vēl labāks kompliments par šo: “Piedod, es vienkārši nevaru novaldīt savas rokas!” Pārlaid savas rokas viņam pār gurniem, tad gar pakausi. Tu jau zini, kā to darīt.

(4) Esi pārsteidzoša. Dienas vidū piezvani viņam un pasaki, ka ar nepacietību jau gaidi vakaru. Vai – ka joprojām nevari atjēgties pēc pagājušās nakts. Pamanies notvert viņu īstajā brīdī, un pēc tam atlikušo dienas (un nakts) daļu viņš vairs nespēs koncentrēt savas domas uz kaut ko citu kā tikai tevi.

(5) Salīdzini un novērtē. Skatoties televīzijas pārraidi vai lasot žurnālus, norādi viņam uz vīriešiem, par kuriem viņš ir daudz skaistāks/gudrāks/slaidāks (pēc tavām domām, protams). Kurš puisis gan negribēs dzirdēt sekojošo: “Es nesaprotu, kas gan tik īpašs ir Bredā Pitā. Tu esi daudz seksīgāks par viņu. DAUDZ seksīgāks.”

(6) Smalka apakšveļa. Nē, nevis tavējā, bet viņa. Uzdāvini (vai kopā nopērciet) viņam pāris zīda bokserbiksītes, un palūdz, lai viņš tev tās nodemonstrē. Tad, ievērojot punktu Nr. 1, liec viņam saprast, kas tev viņa izskatā šķiet visseksīgākais. Nekādā gadījumā nesmejies par viņu.

(7) Unikālas īpašības. Neviens tik maigi neprot tevi glāstīt kā viņš. Neviena cita vīrieša klātbūtnē tu nejūties tik īpaša un laimīga. Neviens nekad tevi nav tik ļoti uzbudinājis, kā viņš. Viņam ir jāzina, ka viņš ir vienīgais vīrietis tavā pasaulē. Lai viņš uzzina arī, kādēļ tas tā ir.

(8) Meties viņam virsū. Bez liekām runām, vienkārši paņem viņu aiz rokas un ievelc guļamistabā un iegrūd gultā (vai arī virtuvē uz galda, uz grīdas vai uz dīvāna). Uzvedies tā, it kā viņš būtu tava pēdējā maltīte pirms gavēņa. Viņš ir tik kārdinošs, ka tu vairs nespēj kontrolēt savu rīcību – arī šādu attieksmi vīrietis uztvers kā komplimentu!

(9) Raksti viņam. Vari uzrakstīt viņam vēstuli, dzejoli vai nosūtīt romantisku e-pasta kartiņu. Gadsimtiem ilgi vīrieši savaldzinājuši sievietes ar mīlestības vēstuēm, un varbūt, ka tagad pienācis sieviešu atbildes laiks.

(10) Atkārto labākos “priekšnesumus”. Izpēti, kas viņam (un tev) vislabāk patīk, un izmanto šīs zināšanas. Vienmēr paturi viņu acīs, un viņš nekad nezinās, no kuras puses gaidīt nākamo komplimentu. Būtībā, tev jāiemācās aizvien jauni veidi kā glāstīt viņu (un viņa ego), un panākumi garantēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!