Ja doma par sacenšanos ar puišiem un grābstīšanās ap nepazīstamu vīriešu bikšu priekšu tev nešķiet īpaši iedvesmojoša, tas nebūt nav iemesls, lai atteiktos no līksmas ballītes.
Arī tu kopā ar draudzenēm vari nosvinēt savas vai draudzenes pēdējās dienas neprecētas meitenes kārtā un izpriecāties pēc sirds patikas.

Sniedzam vairāk nekā 10 foršas idejas, kā sarīkot šādu vecmeitu ballīti.

1. Karaoke

Ja esat aizmirsušas, cik patīkami reizēm ir paākstīties pie mikrofona, ballīte ar karaoki būs jums kā radīta. Vai atceries Kameronas Diasas varoni filmā "Mana labākā drauga kāzas"? Viņa dziedāja vienkārši briesmīgi, bet atstāja ēnā pat Džūliju Robertsu.

Un ne jau bez iemesla karaoke bāros tiek lietots diezgan daudz alkohola. Kurš gan vēlas nākamajā rītā atcerēties savus satriecošos priekšnesumus?

2. Spēles uz naudu

Atklāti runājot, arī laulība ir spēle uz labu laimi. Kāpēc gan nesarīkot vecmeitu ballīti kādā kazino vai spēļu zālē? Lielākajā daļā šo iestādījumu ir arī jauki restorāni, tur var noskatīties arī kādu šovu vai rezervēt istabas pārnakšņošanai.

Vakars ar azartspēlēm ir pievilcīgs arī no tāda viedokļa, ka kādai no jums patiesi var laimēties, un tad jums būs iespēja samaksāt par kāzu tērpiem, dāvanām vai - kas vēl labāk - vēl kādu meiteņu ballīti! Tikai neaizmirsti, ka iespēja vinnēt ir niecīga, tāpēc, ja azartspēles tevi pārlieku uzkurina, liec uz spēles tikai tik, cik vari atļauties zaudēt.

3. Diskotēka

Kurš teica, ka disko ir miris? Ja līgava ir disko fane - kāpēc gan neaizvest viņu uz kādu disko stila naktsklubu iztrakoties? Sameklē kādu vietiņu, kur notiek kāds interesants tematisks pasākums. (Pārģērbšanās var sagādāt daudz jautru brīžu!)

4. Atpūta skaistumkopšanas centrā

Šo pasākumu iespējams sarīkot arī kādā veselības un skaistumkopšanas centrā. Tādējādi atkritīs neveselīgas pārtikas un alkohola lietošana, taču attīrītās ādas poras un iegūtais skaistums būs to vērts.

Izvēlieties skaistumkopšanas centru, kas piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu (spa jeb dienas kūrortu), sākot ar masāžām un beidzot ar dubļu vannām un manikīru. Līgava novērtēs šo iespēju pirms kāzām atbrīvoties no stresa, un jūs visas iegūsiet lielisku izskatu, kas svinīgajā pasākumā ir tik svarīgs.

5. Ballīte ar sieru

Ļoti jautras un garšīgas var izvērsties arī ballītes ar fondī. Kopējs katliņš ar izkausēto sieru un šokolādi tā vien rosina uz joku dzīšanu, tenkošanu un izsmiešanos. Ja kādai no jums ir vajadzīgais aprīkojums un esat ar mieru griezt dārzeņus, gaļu un augļus, rīkojiet šo ballīti mājas apstākļos, taču varat rezervēt arī lielāku galdu kādā fondī restorānā. Šajā gadījumā par kaloriju skaitīšanu vēlams aizmirst. Šis vakars domāts, lai iegrimtu līdz ausīm sierā.

6. Zvaigznes un kārtis

Ja līgava orientējas horoskopos, Saules un Mēness zīmēs, tad gandrīz droši, ka viņai patiks ballīte "New Age" stilā. Noalgojiet taro kāršu zīlnieci vai astrologu, kas jums visām sastādīs horoskopus. Šī ideja var izrādīties ļoti veiksmīga un patiks ne tikai sapņainajai līgavai. Kura no jums gan nevēlas uzzināt, kas gaidāms nākotnē?

7. Kafija, tēja vai – kakao!

Ja tava draudzenei raksturīga īstas lēdijas cienīga uzvedība (ar dažiem izņēmumiem, par kuriem tu esi nozvērināta klusēt), viņai varētu patikt Viktorijas stila tējas vakars ar izsmalcinātām uzkodām un maizītēm. Šādu tējas vakaru pavisam vienkārši var sarīkot mājās, bet, ja esat nolēmušas šim pasākumam naudu netaupīt, dodieties uz kādu tējas namiņu.

8. Pie dabas krūts

Varbūt līgavai patīk atpūsties brīvā dabā, zem klajas debess? Tādā gadījumā ballīti varat sarīkot kaut kur pie dabas krūts. Painteresējieties par iespējām rezervēt vietas kādā kempingā un telšu īri.

Noskaidrojiet arī, ar ko jūs šajā pasākumā varētu nodarboties - tas varētu būt pārgājiens, brauciens ar laivām, peldēšana, makšķerēšana vai izjāde ar zirgiem. Pasākuma dalībniecēm jāatceras paņemt līdzi piemērotas drēbes, pārtika un ekipējums. Bet pats galvenais - neaizmirstiet mājās tualetes papīru!

9. Noslēptās mantas meklēšana

Protams, jūs visas esat pieaugušas sievietes, taču tas nenozīmē, ka jums aizliegts spēlēties! Noslēptas mantas meklēšana (izliekot zīmes, kas palīdz to atrast, un uzzīmējot karti) liks atdzīvoties jūsos bērniem, bet balvas par atrašanu var būt jau piemērotas pieaugušo vēlmēm (šampanieša pudeles vai masāžas salona dāvanu karte). Šīs spēles varat spēlēt kādas draudzenes mājā vai dārzā un ļaut vaļu iztēlei.

10. Sportiskas izklaides

Iedomājies, ka tu atgriezies no viesībām, kurās esi ēdusi un dzērusi pēc sirds patikas un tomēr jūties tā, it kā būtu zaudējusi dažus kilogramus no sava svara! Tā ir sportiskās ballītes priekšrocība - dienā viesi var demonstrēt savas iemaņas golfā, tenisā, slēpošanā, peldēšanā, softbolā, biljardā vai burāšanā, bet vakarā varat nodoties ēšanai un dzeršanai. Šādam sportiskam pasākumam vislabāk izvēlēties tuvējo kūrortu. Neaizmirstiet jau laikus rezervēt nepieciešamās telpas un aprīkojumu.

11. Izbrauciens limuzīnā

Naktsklubi, krodziņi, biljarda zāles, striptīza bāri - kāpēc palikt tikai pie vienas izvēles? Apmeklējiet šīs iestādes vienu pēc otras, vizinoties šofera vadītā limuzīnā. Iepriekš pasūtiet mašīnu un sarunājiet satikties noteiktā vietā, un jūs varēsiet braukāt pa izklaides vietām, līksmojot un iedzerot pēc sirds patikas, jūtoties kā īstas slavenības. Tikai parūpējieties par to, lai beigās jūs visas tiktu izvadātas pa mājām vai uz viesnīcu un lai nevienai nebūtu jādodas mājup pašas spēkiem. Ja limuzīns nav jūsu gaumē vai jūs esat pārāk daudz, varat noīrēt arī kādu busiņu.

Atceries, ka visiem nekad neizdabāsi. Noskaidro, ko labprāt vēlētos lielākā daļa no jums, cik esat gatavas maksāt un vai šis plāns patiks līgavai. Bet pats galvenais, lai šajā naktī jums ietu tik jautri, ka šī ballīte ne vien paliktu jums atmiņā, bet lai jūsu piedzīvojumi pārspētu to, kas būs noticis vecpuišu ballītē!

Papildinformācija:
Vecmeitu ballīte: kontrolsaraksts plānošanai
Kā sarīkot meiteņu pirmskāzu ballītes
Vecmeitu ballīte: 7 obligātie atribūti

Idejas internetā:
Erotiskie atribūti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!