Sabiedrībā nereti dzirdēti visdažādākie viedokļi par to, kā tad sievietēm savaldzināt vīriešus. Šķiet, atbildība lielākoties tiek uzvelta uz mūsu pleciem, stiprajam dzimumam vien baudot sev pievērsto uzmanību un lutināšanu… Bet, vai šāda pieeja attiecību veidošanai ir pareiza un vai vīrieti patiesi var "sašņorēt" ar pāris draudzeņu ieteiktiem un žurnālā izlasītiem padomiem?

Par konkrēto tēmu 26. janvārī televīzijas "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot" diskutēja mediju eksperts un producents Rolands Laķis, žurnāla "Una" redaktore Džina Briška, psihoterapeite Aina Poiša, kā arī žurnāla "Cosmopolitan" bijusī redaktore Santa Kristiāna Zāmule.

Kamēr Rolands neslēpa gluži saprotamu entuziasmu par minēto tēmu, diskusijas daiļais dzimums pauda gluži pretēju nostāju.

Nav noslēpums, ka nereti dzirdētie padomi, kā savaldzināt, ieinteresēt un iepriecināt vīrieti, reizēm mēdz būt visai triviāli. Tādēļ, rezumējot Džinas Briškas un Santas Kristiānas Zāmules teikto, Aina Poiša kritizēja sieviešu vidū nereti valdošo tendenci - centienus iepatikties potenciālajam partnerim vai nemitīgi pārsteigt jau esošo - un aicināja pārus attiecību kopšanā ieguldīt līdzīgus spēku samērus.

Lūk, noskaties video, kas, iespējams, liks aizdomāties arī tev – vai nedēļas nogalē iepazīto sirdsāķīti tiešām par katru cenu jāsavaņģo tev? Iespējams, laiks likt pasvīst vīriešiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!