Foto: Shutterstock
Teju katra romantiskā filma vēsta to, ka īstā dzīve sākas vien tad, kad esi atradis savu otru pusīti, bet līdz tam – kulies pa dzīvi pati un meklē iespējas, kā satikties ar kādu un pēc iespējas ātrāk atrast sev vīrieti. Bet vai jāiestājas izmisumam, ja esi viena?

"Businessinsider" un "Popsugar" dod noraidošu atbildi uz šo jautājumu, apkopojot vairākus iemeslus, kādēļ būt "brīvajam aģentam" jeb nebūt romantiskās attiecībās patiesībā ir tik forši!

Aktīva sociālā dzīve

Foto: Shutterstock

Sevis pilnveidošana

Foto: Shutterstock

Laiks hobijiem

Foto: Shutterstock

Laba fiziskā forma

Foto: Shutterstock
Tiesa, tas varētu būt gan skaidrojams ar brīvo laiku, gan to, ka, satiekot savu izredzēto, tu vēlies būt maksimāli labā formā, esot pievilcīgs un izskatīgs.

Kvalitatīvāks miegs

Foto: PantherMedia/Scanpix

Brīvība

Foto: Shutterstock
Tiesa, brīvajiem cilvēkiem raksturīga neierobežota brīvība. Zvans no drauga par kāda bāra apmeklēšanu pirmdienā? Kāpēc gan nē, jo ar nevienu nav jārēķinās. Šodien vakariņās kaste saldējuma? Protams, jo nav neviens kam būtu īpaši jāpagatavo maltīte. Arī tad, ja ir vēlme nopirkt tik ilgi kāroto kleitu veikalā, taču līdz algas dienai vēl pāris dienas, vari pati izvēlēties vai turpmākās dienas pavadīt nedaudz piebremzējot ar gardiem našķiem vai atsakoties no kaut kā, jo ar nevienu izdevumi nav jāsaskaņo.

Arī izejot ārpus mājas un baudot kādu kokteili, tu pati vari izlemt, vai šodien prāts nesas uz draudzīgām sarunām savā kompānijā vai tomēr vērts ar kādu paflirtēt. Iespēju ir tik daudz!

Katra diena kā piedzīvojums

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!