Foto: Shutterstock
Piedzīvojot kārtējo izgāšanos randiņā, uz kuru liktas lielas cerības, var piemeklēt bezspēcības sajūta un vēlme "mest plinti krūmos". Jo tā vien šķiet, ka visi pasaku prinči jau atraduši savas princeses, un tev atlikuši tikai trešie tēva dēli vai ne pārāk vilinoša iespēja bučot krupi, cerot, ka tas brīnumainā kārtā pārvērtīsies par skaistu jaunekli. Vai tiešām viss ir tik slikti un nav nekādas iespējas pārtraukt neveiksmīgo randiņu apburto loku?

Vēloties tev palīdzēt, apkopojām portāla "MSN Living" piedāvātos sešus noderīgos padomus randiņu dzīves uzlabošanai, jo speciālisti apgalvo, ka tie ir patiešām iedarbīgi.

Iepazīsties ar jauniem cilvēkiem

Kļūstot vecākiem, mūsu draugu un paziņu loks visbiežāk sašaurinās, tomēr tieši tā ir viena no noderīgākajām vietām, kur lūkoties pēc jauna sirdsāķīša. Tādēļ nelaid garām draugu rīkotās ballītes, neformālas tikšanās ar kolēģiem vai citus saviesīgus notikumus, kurus sākotnēji nevēlies apmeklēt, jo tie var pavērt lieliskas iepazīšanās iespējas.

Atzīsti savus trūkumus un labo tos

Foto: PantherMedia/Scanpix

Lai saņemtu drosmi un sev atzītu, ka esi nevis kārdinoši apaļīga, bet gan slīgsti kompleksos dēļ liekā svara, pārāk izvēlīga, nevis objektīva, vai arī ģērbies vecmodīgi, nevis seko ''vintage'' stilam, nepieciešama liela apņēmība.

Tomēr, jo ātrāk sev atzīsi savus trūkumus, jo ātrāk tos varēsi novērst vai pieņemt, kas likumsakarīgi uzlabos arī tavu privāto dzīvi. Atceries, ka pašapziņa ir būtiskākais personības izaugsmes faktors, savukārt par sevi pārliecinātas sievietes vīriešus piesaista vienmēr!

Pārskati savu paziņu loku

Nav noslēpums, ka teju katra cilvēka ikdiena jau tā ir gana piesātināta ar stresu un dažādām rūpēm. Ja nepatīkamas izjūtas tev sagādā arī paziņu un draugu lokā esošie cilvēki, pārstāj ar viņiem kontaktēties, jo tādējādi tu vien tērē laiku, ko vari pavadīt daudz lietderīgāk un patīkamāk.

Neesi pārlieku kritiska

Atceries, ka veiksmīgu attiecību pamatprincips ir partnera pieņemšana un iemīlēšana, neraugoties uz viņa trūkumiem. Tie piemīt katram, tai skaitā arī tev. Bet, ja jūsu savstarpējā ķīmija saskanēs, tevis sastādītais īpašību saraksts, kam jāpiemīt ideālajām partnerim, pēkšņi var izrādīties visai nebūtisks.

Atrodi privātās dzīves padomnieku

Foto: Shutterstock

Privātās dzīves padomnieka jeb personas, kam vari uzticēties un lūgt padomus par sev svarīgiem privātās dzīves jautājumiem, atrašana ir viens no būtiskākajiem soļiem, ko spert mīlas dzīves uzlabošanā.

Svarīgi, lai tev ar šo cilvēku saskanētu vērtības, kā arī, viņš sniegtu godīgus komentārus par tevi interesējošiem jautājumiem, nepieciešamības gadījumā nevilcinātos veltīt tev skarbu kritiku, kā arī saprastu veselīgu savstarpējo attiecību pamatprincipus, kas aizgūti no paša pieredzes.

Neslīgsti izmisumā

Izvairies no apzinātās partnera meklēšanas, jo nekas tā neatbaida vīriešus, kā izmisis un pēc mīlestības alkstošs sievietes skatiens. Baudi dzīvi, nodarbojies ar lietām, kas tev sagādā gandarījumu, kļūsti pašpietikama, harmoniska un ar dzīvi apmierināta – tādas sievietes vīriešus pievelk gluži kā magnēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!