Foto: Shutterstock
Daudzu sieviešu apziņā ir iesakņojies visai maldīgs uzskats, ka vīrieši grib seksu vienmēr un visur, kamēr daiļajam dzimumam ir pieļaujama tuvības noraidīšana, aizbildinoties ar dažādiem apstākļiem. Ja tev šai jautājumā ir līdzīgs viedoklis, tad der atcerēties, ka tavs vīrietis arī ir cilvēks – viņš var būt noguris vai ar sāpošu galvu. Bet, iespējams, sava daļa vainas jāuzņemas arī tev, jo, kaut gan vīrieša atteikšanās mīlēties ne vienmēr nenozīmē iekāres trūkumu, varbūt ir pienācis laiks piešķilt uguntiņu jūsu padzisušajai seksa dzīvei, apmierinot sava vīrieša kārotākās vēlmes.

Saskaņā ar izdevumā "Journal of Sexual Medicine" publicētu pētījumu, izrādās, ka vīrieša seksuālo spēju kvalitāti ievērojami ietekmē pat tāds faktors kā privātās telpas trūkums, kas, lai cik dīvaini tas arī nebūtu, ir biežākais iemesls neveiksmēm guļamistabā, vēstī "Women' s Health".

Lai noskaidrotu, kas ir izplatītākie traucēkļi vīriešu dzimumdzīvē un tās kvalitātē, Florences Universitātes pētnieki analizējuši 3736 vīriešu vecumā līdz 52 gadiem sniegtās sūdzības par seksuālu disfunkciju. Rezultātā secināts, ka 16 procentiem vīriešu, kurus neapmierina pašu sniegums gultā, ikdienā novērots privātās telpas trūkums – viņi joprojām dzīvo ar vecākiem, dzīvokļa biedriem vai audzina bērnus.

Tādējādi vīriešiem, kuri dzīvo šādos apstākļos un nespēj rast intīmu gaisotni, kurā mīlēties, krietni biežāk novērotas problēmas ar erekciju, priekšlaicīga ejakulācija, kā arī nespēja sasniegt orgasmu.

Komentējot iegūtos rezultātus, pētnieki atzīst, ka tieši piemērotas vietas un laika trūkums ir biežākais iemesls dzimumdzīves kvalitātes zudumam, kas rada neapmierinājumu un ilgākā laika posmā pat psiholoģiska rakstura problēmas, kā rezultātā vīrieši labprātīgi atsakās no seksa.

Lasi tālāk, lai uzzinātu, kādi tad ir citi iemesli, kas liek vīriešiem atteikties no gultas priekiem.

Deviņi vienkārši iemesli, kas vīrietim liek atteikties no seksa

Foto: Shutterstock

Ko viņš vēlas gultā? Vīrieši atklāj savas 10 kārotākās vēlmes

Foto: PantherMedia/Scanpix
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!