Foto: Shutterstock
Ir pienācis tas satraucošais brīdis, kad priekšā pirmais randiņš ar puisi, kurš tev ļoti patīk. Tas, cik veiksmīgs būs pirmais randiņš, noteiks, kādas attiecības veidosies nākotnē. Kā sagatavoties pirmajam randiņam? Kā ģērbties, kā uzvesties, ko runāt un kas ir jāzina sievietei, lai pirmais randiņš ar simpātisko vīrieti būtu izdevies?

Galvenais, kas ir jāsaprot pašai – kādi ir tava randiņa mērķi. Ko tu vēlies panākt? Vai tu meklē vieglu flirtu, seksu bez nosacījumiem vai vēlies nopietnas attiecības – visam ir nozīme. Ja pirmie divi varianti pārāk neliek iespringt, tad nopietnu attiecību meklējumos nāksies vairāk piestrādāt pie sava imidža, uzsver "Woomy".

Sievišķīgs tēls

Nevajag novērst vīrieša uzmanību ar milzīgu rotaslietu klāstu, pārāk atkailinātu apģērbu vai košu grimu. Vēlies, lai viņš ierauga tavu interesanto personību? Palīdzi vīrietim! Tavam tēlam jābūt sievišķīgam un dabīgam. Daudziem vīriešiem pirmais iespaids par sievieti "nostiprinās" jau pirmajā randiņā, tāpēc apģērbam ir jāpiešķir īpaša nozīme.

Ko vilkt mugurā uz pirmo randiņu

Svarīgi ir atbildēt uzjautājumiem – vai lēdijai piemīt estētiskā gaume vai nepiemīt, vai sieviete ir kārtīga un vai prot izcelt savas figūras pievilcību.

Ja tu nezini, uz kurieni kopā ar vīrieti dosies, vispirms to noteikti viņam pajautā. Ja randiņš notiek kafejnīcā vai kinoteātrī, izvēlies vilkt mugurā kleitu ar garumu – mazliet zem ceļa, kurpes ar zemāku papēdi un nelielu somiņu, kas varētu būt arī klačs.

Ko nedrīkst vilkt mugurā

Ja tev vīrietis tiešām ļoti patīk, tad pirmajā randiņā ievēro tabu – īsi svārki, sporta kostīms, bikses, džinsi, legingi un lietišķie kostīmi. Citādi vīrietis padomās, ka tu esi viegli pieejama, pārāk saspringta vai tendēta uz karjeru.

Ja laukā ir silts, velc mugurā romantisku kleitu vai svārkus ar blūzi. Ja randiņš paredzēts svaigā gaisā, piemēram, parkā, vari uzvilkt ērtāku apģērbu. Galvenais – neaizmirsti uzsvērt savu sievišķību.

Apavi pirmajam randiņam

Apavi ir jāizvēlas atkarībā no vietas, kurp plānojat doties, kā arī no situācijas, kas ir ieplānota randiņa vakarā. Uz pikniku, visticamāk, nevajadzētu doties augstpapēžu kurpēs vai uz restorānu – kedās.

Grims un frizūra

Labākais variants – dabiskums. Tas attiecas uz visu – grimu, manikīru, apģērbu, pedikīru. Viegli un gaisīgi – tā ir pati labākā izvēle pirmajam randiņam. Tabu – sarkana lūpu krāsa, smaili papēži, koši toņi apģērbā un grimā, aksesuāru pārpilnība.

Piemēri, kā nevajadzētu ģērbties, dodoties uz randiņu.

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on May 26, 2016 at 7:03pm PDT

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on May 26, 2016 at 1:02am PDT

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on May 22, 2016 at 1:02am PDT

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on May 21, 2016 at 1:02am PDT

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on May 20, 2016 at 4:02pm PDT

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on May 18, 2016 at 10:02pm PDT

Piemēri, kā drīkst ģērbties, dodoties uz randiņu.

A photo posted by Fashion Outfit (@outfit) on Jun 26, 2016 at 7:56am PDT

A photo posted by Fashion Outfit (@outfit) on Jun 24, 2016 at 9:18am PDT

A photo posted by Fashion Outfit (@outfit) on Jun 9, 2016 at 12:52am PDT

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on Jul 1, 2016 at 7:43pm PDT

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on Jun 6, 2016 at 7:04am PDT

A photo posted by dresses-up (@dresses__up) on Jun 4, 2016 at 10:03am PDT

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!