Foto: Reuters/Scanpix
Nav noslēpums, ka sievietes dara visu iespējamo, lai maksimāli ilgi izskatītos jaunas un skaistas. Dažkārt tiek izmantotas visai drastiskas metodes – viena veic sāpīgas injekcijas, cita – pat operācijas. Holivudas zvaigznes īpaši izceļas ar neparastām skaistuma procedūrām, izmēģina inovācijas, eksperimentē atkal un atkal, lai tikai nezaudētu jaunību un pievilcību. Iespējams, arī Latvijā sievietes gribētu pamēģināt ko līdzīgu, bet, vai tā tiešām ir, uzzini, kādas neparastas procedūras izmanto citur pasaulē.

Tvirtas krūtis, gluda seja, ideāls augums – tas ir tas, ko vēlas visas, taču citas daiļā dzimuma pārstāves ir gatavas uz visu, lai panāktu vēlamo rezultātu, izmantojot neparastas un pat dīvainas metodes skaistumkopšanā. Portāls "Woomir" aicina iepazīties ar neierastajām procedūrām, ko izmanto citur pasaulē.

Līme krūtīm

Skaistumkopšanas speciāliste no Ņujorkas Douna Džeksone ir izgudrojusi metodi, kā pārvarēt zemes pievilkšanās spēku. Cīnīties ar gravitāciju katru dienu nav iespējams, speciāliste ir atradusi ideālu formulu. Viņas radītais preparāts var atrisināt vairākas problēmas vienlaicīgi: krūtis nesaspiedīsies un nekritīs laukā no krūštura, un risks pēkšņi palikt kailai nedraudēs. Krūtis vajag noklāt ar speciāli tām paredzētu līmi, uzvilkt apakšveļu un nostiprināt krūtis nepieciešamajā pozīcijā. Piestiprinātās krūtis paliks ideālā pozīcijā pat viskarstākajā ballītē.

Uzliekamie krūšgali

Nenēsāt apakšveļu – tā ir izvēle, ko atļaujas ne katra sieviete. Nav runas tikai par krūšu formu un izmēru, bet arī to, cik pievilcīgi vai nepievilcīgi izskatās izspiedušies krūšu gali zem apģērba. Taču vīriešiem, redzot šādu ainu, vienaldzība neies secen. Lielu popularitāti ir izpelnījušies uzliekamie krūšgali "Beauty Nipple", un sievietes, ja vēlas šādi piesaistīt vīriešu uzmanību, var izmantot šo metodi.

Vampīra seja

Foto: Shutterstock

2013. gadā realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana izraisīja revolūciju, Amerikā veicot "asiņainu" sejas atjaunošanas procedūru ar nosaukumu "Vampīra seja". Šīs tehnikas noslēpums ir tāds – no pacienta ņem asinis, laiž cauri centrifūgai, pievieno īpašas vielas, kas veicina procesus, un uzklāj sejai. Pēc tam seju apstrādā ar īpašām mikroadatām. Zvaigzne no šīs procedūras nevairās, tomēr daudzi baidās izmēģināt šo procedūru uz savas ādas. "Dievinu izmēģināt visu, kas man varētu palīdzēt un justies jaunākai," Kardašjana toreiz teica. Šo neparasto procedūru viņa izmanto vēl joprojām.

Drakona asinis

Asinis patīk arī kādai citai skandalozai zvaigznei. Lady Gaga ir krēma "Drakona asinis" piekritēja, kuru gatavo no čūskas asinīm un bites indes. Pateicoties aktīvajām vielām, āda patiešām izlīdzinās, seja iegūst veselīgu izskatu un mundrumu. Vismaz tā uzskata klientes, kas šo krēmu lieto.

Ugunīgā atjaunošana

Ķīnas skaistumkopšanas salonos jau sen tiek veiktas "ugunīgās procedūras", un tās nevienu nepārsteidz. Klienti apguļas uz kušetes, uz sejas uzklāj īpašā šķidrumā, kas satur spirtu, paturētu dvieli. Dvieli piesūcina ar īpašu dziedējošu eliksīru un aizdedzina. Liesma apmēram minūti čurkst uz ādas. Šo procedūru izmanto gan sejai, gan vēderam, gan mugurai un kājām. Tiek uzskatīts, ka tik radikālā veidā var izlīdzināt grumbas, piedot ādai elastību un paātrināt organismā metabolismu. Pat kvalificēti mediķi pret to neizturas skeptiski. Pēc viņu domām, alkohols iedarbojas dziednieciski uz ādu. No citas puses raugoties, uguns var izraisīt adrenalīnam līdzīgas sajūtas, kas pozitīvi iedarbojas uz apmaiņas procesiem.

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!