Foto: Instagram
Nav nekāds noslēpums, ka bērniem patīk skaistas, krāšņas un pievilcīgas lietas. Vēl jo vairāk, ja tās saistās ar kādu bērniem tīkamu varoni. Mūsdienās bērnu lielākie pielūgsmes objekti ir multfilmu varoņi.

Elza no "Ledus sirds", Salātlapiņa, Zirnekļcilvēks vai kāds no piktajiem putniem – tie ir tikai daži no lielākajiem mūsdienu bērnu draugiem. Ja multfilmas reiz pārraidītas, piemēram, kino un bērns tās ir redzējis, ļoti iespējams, ka arī viņš kritīs multfilmu varoņu varā.

Spilgtākie tēli savu uzvaras gājienu turpina dažādos veidos – spēles, rotaļlietas un apdrukas uz apģērba un apaviem. Cik gan daudz jauno dāmu ir manītas, gozējamies princešu kleitās ar "Ledus sirds" motīviem.

Tomēr jāsaka, ka tā savā ziņā sāk kļūt arī par apsēstību. Bērns, redzējis multfilmu, aiziet uz bērnudārzu, bet tur priekšā astoņas Elzas. Ja kādam bērna nebūs kāds apģērba gabals ar iemīļoto un tik ļoti aktuālo varoni, viņš jutīsies atstumts, jo tā taču tērpti ir visi. Bērns bēdīgs, bet vecāki mēģina kaut kā glābt situāciju, dodoties uz veikalu pēc kāda apģērba gabala vai aksesuāra, kas rotāts ar Elzas ģīmetni. Un tā šī multfilmu varoņu ēra nebeidzas līdz atkal uzmirdz kāds spožāks un jaunāks bērnu draugs!

A photo posted by Lindsey Belle (@lindseybelle) on May 30, 2016 at 7:36am PDT

A photo posted by Homeyplace (@kob1211) on Jun 4, 2016 at 8:57pm PDT

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!