Foto: PantherMedia/Scanpix
Visiem mums ir raksturīgi tas, ka pats lieliskākais sekss ar pašu mīļāko un labāko partneri ar laiku apnīk. Ko tad darīt, ja esi nodzīvojis ar mīļo cilvēku daudzus gadus, viņš tev ir ļoti dārgs un nekādā gadījumā nevēlies riskēt ar jūsu attiecībām, bet tomēr uztver viņu gultā kā mīļu, bet jau no galvas iemācītu un līdz ar to vairs ne tik interesantu grāmatu? Vai ir iespējams saglābt attiecības un negarlaikoties gultā?

Atbilde - jā! Vienkārši vajag saprast to, ka pats karstākais ugunskurs pamazām dziest, ja tam regulāri netiek piemesta malka. Tad nu padomāsim par to, kādu tieši malku vajag piemest mūsu seksuālo attiecību ugunskuram, lai tā siltuma mums pietiktu ilgam laikam.

No teorijas pie prakses

Vēsturiski ir sanācis tā, ka mums neviens īsti nemāca seksa teoriju. No agras bērnības, kas tik mums netiek mācīts, to dara gan vecāki, gan skola, bet seksuālajā jautājumā mēs esam pamesti likteņa varā - bērns paaugsies un tad jau pats iemācīsies. Tad mēs arī cenšamies praksē tikt skaidrībā ar visu. Iespējams, izejot cauri "n" gultām, sākam domāt, ka esam augstākās klases speciālisti šajā sarežģītajā, lai cik dīvaini neliktos, maz izpētītajā jomā, taču patiesībā mums pietrūkst vienkāršas teorētiskās sagatavošanas.

Lai cik banāli neskanētu ieteikums no sākuma, bet ja jūtat, ka viss nav īsti kārtībā ar mīļoto cilvēku intīmajā jomā, nevajag augstprātīgi noraidīt to bagāto pieredzi, kuru tūkstoš gadu garumā ir uzkrājusi cilvēce, specializējoties miesaskāres apmierināšanā. Tāpēc, ja no visas sirds mīlat savu partneri, esat viņam uzticīgs, bet tomēr jūtat, ka gultas svētki pamazām pārtop par gultas ikdienu, neslinkojiet un aizejiet uz grāmatveikalu, tādas grāmatas kā "Kama-Sutra" vai Tantras un Dao mācība būs lielisks palīglīdzeklis.

Nav obligāti iedziļināties tantriskuma un daoisma filozofijas dziļumos, kaut gan tie ir ļoti interesanti. Iegaumējiet no šīm grāmatām galveno recepti gan seno indiešu Tantra, gan tās ķīniešu modifikācija Dao, ar pietiekoši konkrētiem un vienkāršiem padomiem par sava ķermeņa vadīšanu palīdzēs tīri fizioloģisku orgasmu pārveidot par pavisam cita līmeņa sajūtām - novest līdz ekstāzei ķermeni, prātu un dvēseli, saplūdušus vienā veselā. Tā arī ir īstenā harmonija, bet, ko gan, ja ne harmoniju mums vajag attiecībās ar mīļoto cilvēku gan gultā, gan arī ārpus tās? Ja jūs spēsiet izmantot šo teoriju praksē, tad no seksa vairs nebūs jāskumst, jo tas būs fantastisks. Vēl vairāk pie tā pierod kā pie stiprām narkotikām, un jums ar partneri vairs neradīsies jautājums par jaunu iespēju zudumu, pārlieku lielu paredzamību, neiztrūkstošajām piekrāpšanām un citām intīmām problēmām. Neticiet? Pārbaudiet!

Tantra iesaka:

  • Izbaudot orgasmu skatieties viens otram acīs. Partnera acu skats šajās sekundēs var pateikt jums daudz vairāk nekā mīlestības vēstuļu sējumi, rožu klēpji un citi tradicionālie mīlestībā atzīšanās atribūti.
  • Elpojiet dziļāk, ja jūtiet orgasma sākšanos. Daudzi instinktīvi aiztur elpu un sasprindzina visus ķermeņa muskuļus. Pamēģiniet pilnībā atslābināties, elpojiet dziļi un lēnu, nesasteidziet orgasma sākšanos un tas būs daudz intensīvāks.
  • Skūpstiet savu partneri uz lūpām ne tikai priekšspēles laikā un pēc seksa, bet arī tā laikā. Fiziologi apgalvo, ka lūpās koncentrējas ļoti liels daudzums nervu galu, bet Tantra pievieno to, ka lūpas ir liela erogēnā zona.
  • Nodarbojieties ar seksu drēbēs. Dažkārt nelieli kaila ķermeņa apgabali, tikai uz mirkli parādoties skatam, uzbudina daudz stiprāk kā pilnīgs kailums.

Ja Tantra un Dao palīdzēs pilnīgi savādāk vadīt savu seksuālo enerģiju, tad "Kama-Sutra" iepazīstinās ar dažādām pozām, kuras burtiski pārsteigs jūs un jūsu partneri, atnesot tik ļoti nepieciešamo dažādību un sajūtas jūsu pierastajās seksuālajās attiecībās. Starp citu, vai ziniet ko nozīmē "Kama-Sutra"? Kama - mīlestības dievs Sutra - svētā himna. Kopā sanāk: "Svētā himna mīlestības dievam". Ticiet senie indieši prata dziedāt šo himnu. Pat mūsdienu mīlas frontes paši varenākie cīkstoņi uzzina daudz ko jaunu iepazīstoties ar seno profesionāļu mākslu. Ne par velti grāmatā pirms dažām sadaļām ir pierakstīts: pat nemēģiniet, ja jau no agras bērnības nenodarbojaties ar jogu - jūsu organisms nav sagatavots tik grūti izpildāmiem trikiem. Vispār neviens jau neuzstāj uz pozām, no sērijas "mugura pret muguru" vai "sieviete stāv uz rokām atbalstoties uz vīrieša pēdām", kuras der tikai pasaules čempioniem akrobātikā. Būtībā ar to arī ir labas šīs vecās grāmatas, ka katrs tajās var atrast kaut ko priekš sevis.

Kamasutra iesaka

  • Ieviesiet maksimāli daudz daudzveidības jūsu intīmajā dzīvē. Var ideāli derēt viena vai divas jums zināmas pozas, bet tas taču nav iemesls, lai atteiktos no visām pārējām! Ir svarīgi meklēt un eksperimentēt ar pozām un kustībām, un jūs paši sapratīsiet, kuras ir tās, kuras sniedz jums maksimāli daudz patīkamu sajūtu un minimālu diskomfortu.
  • Trenējiet gūžas muskuļus un galvenais kājstarpes. Ar ritmisku šo muskuļu sasprindzināšanu jūs ne tikai padarīsiet traku savu partneri, bet arī nodrošināsiet sev veselu buķeti ar jaunām sajūtām.
  • Nevajag aizmirst arī citus muskuļus. Lai sekss būtu neaizmirstams, abiem partneriem jābūt labā fiziskā formā, jo pretējā gadījumā viņi var vienkārši neizturēt nakti bez miega ...
  • Erotiskajām spēlēm nav obligāti jāpārvēršas seksā - vismaz tajā, ko mēs eiropieši ar to saprotam. Var arī aprobežoties ar skūpstiem - bet ar tādiem, ka jūs tos atcerēsieties vēl ilgi.

Teorijas apgūšana un pat ieviešana praksē vēl nav panaceja. Prātīgāk būtu šo literatūru uztvert kā pirmo pakāpienu mācībās, bet aiz tās neizbēgami seko otrais pakāpiens, kurš nebūt nav mazsvarīgāks. Jo nav taču noslēpums, ka pat pati labākā teorija papildināta ar praksi tik un tā pieprasa labus instrumentus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!