Foto: Shutterstock
Izrādās, ka tavas mājas ieejas durvis ir ne tikai ieeja tavā namā, bet tās arī liecina par saimnieka raksturu. Izlasi un uzzini par sevi kaut ko jaunu. Vai portāla ''Country Living'' autoriem ir taisnība vai nav, vērtē pats.

Pelēkas durvis

Foto: Shutterstock

Jau doma vien par raibiem svētku karodziņiem, dažādiem krāsainiem sīkumiņiem, burzmu, jucekli un nekārtību tev uzdzen šermuļus un paceļ asinsspiedienu. Iespējams, daži par tevi teic, ka pārāk sevi kontrolē un ierobežo, tomēr tu uzskati, ka tev patīk skaistums un vienkāršības smalkums.

Turklāt var droši apgalvot, ka tavā garderobē neviens apģērbs, neviena poga, kā arī neviena tavas mājas vienkāršās līnijās ieturētā mēbele nekad nekļūs nemoderna.

Dzeltenas durvis

Foto: Shutterstock

Ja savā mājoklī tu ieej pa dzelteni krāsotām durvīm, iespējams, optimistu izzobošanu tu uztver kā personīgu apvainojumu. Tu atrodies uz robežas starp individuālismu un pūļa kopīgajiem uzskatiem.

Tu labprāt izcelies pūlī, līdzīgi kā tavas dzeltenās durvis, un tev patīk, ja māja un apģērbs atspoguļo tavu personību, bet tu nekad negribētu būt vienīgais ar savu viedokli, gaumi un nostāju. Tev ir nepieciešama kopības sajūta ar sabiedrību.

Rozā durvis

Foto: Shutterstock

Tavai mājai ir rozā durvis? Tātad, tavs moto skan: "Dzīve ir svētku mielasts, bet lielākā daļa mirst badā, tā arī neiemācoties mieloties pie dzīves galda." Tu smelies iedvesmu no dažādām veiksmīgām un ievērojamām personībām. Tev pietrūkst pacietības un iejūtības saskarsmē ar cilvēkiem, kas neuzņemas nekādus riskus un dzīvo pelēcīgu, garlaicīgu dzīvi. Tomēr, lai cik tas neizklausītos dīvaini, tavi labākie draugi ir pelēko durvju īpašnieki, jo jūs abi novērtējat smalkas un skaistas lietas, raksta portāls "CountryLiving.com".

Sarkanas durvis

Foto: Shutterstock

Gaiši zilas durvis

Foto: Shutterstock

Gaiši zilas durvis "CountryLiving.com" versijā stāsta: ja tu neatrodies jūras krastā, tad tu domā par pludmali. Šajā trakajā pasaulē tu esi mierīgs un savaldīgs. Māja ir vieta, kur noslēpties no pasaules un justies vienmēr ērti. To raksturo ērts dīvāns vai krēsls un sizāla paklājs uz grīdas.

Oranžas durvis

Foto: Shutterstock

Tevi uzrunā jebkas, kas ir moderns un stilīgs. Pat, ja tev vēl nav savas mājas, tu par to domā. Tev patīk tīras līnijas, skaidras kompozīcijas un košu krāsu kontrasti, tev patīk plašas, nepiebāztas telpas un tavā stila izpratnē nav nekā tāda, ko varētu saukt par sentimentālu. Nebūtu pareizi tevi saukt par minimālistu, bet tev patīk, ja ikviens priekšmets novietots tā, lai tas izceltos un būtu novērtējams.

Violetas durvis

Foto: Shutterstock

Melnas durvis

Foto: Shutterstock

Zaļas durvis

Foto: Shutterstock

Tevi fascinē jebkas, kas liecina par jaunību. Zaļās durvis tev asociējas ar mīļo rudeni un tev patīk nēsāt šņorzābakus, atnākt uz savām mājām, ieritināties krēslā un iedzert karstu šokolādi, lai gan zaļās durvis sader ar jebkuru gadalaiku un liecina par sirsnīgām mājām.

Tu vienmēr vēlies redzēt savus draugus un labprāt rīko dažādas viesības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!