Foto: Shutterstock
Zināms, ka mūsu apkārtējā vide vērtējama arī kā mūsu personības spogulis. Ielūkojies "MSN" apkopotajā informācijā, kas skaidro krāsu korelāciju ar rakstura iezīmēm jeb uzzini, ko par tevi stāsta tava viesistaba!

Dzeltena

Foto: Vida Press

Gaiši dzeltena krāsa sevī nes to pašu enerģiju, ko tu, kad koncentrējies kāda mērķa sasniegšanai. Savukārt, ja esi miksējusi dzeltenos toņus dažādās nokrāsās, izvēloties spilgtas un piesātinātas krāsas, tev patīk dzīvot pašai pēc saviem noteikumiem, kā arī tava dzīves pieredze iedvesmo līdzcilvēkus.

Zila

Foto: Vida Press

Tu rīkojies pēc saviem principiem un stingri pieturies pie vērtībām. Tava nosvērtā daba ir tavu panākumu un veiksmes atslēga.

Gaiši zaļa

Foto: Vida Press

Tu esi laba klausītāja, lepojies ar apbrīnojamu iecietību un nebaidies ļaut citiem izpaust savas emocijas, bailes un cerības.

Rozā

Foto: Vida Press

Ja tavā dzīvojamajā istabā dominē rozā un sārtie toņi, tev patīk spilgtas emocijas, asas izjūtas un tu nemitīgi lūkojies pēc jauniem iespaidiem un pieredzes. Tevi garlaiko vienveidība un tu vienmēr vēlies sevi izpaust.

Brūna

Foto: Vida Press

Ja tev patīk silti brūnie toņi, tu nopietni attiecies pret noteikumiem un pienākumiem, kā arī ļoti augstu vērtē savstarpēju cieņu. Jāpiebilst, ka šokolādes brūnie toņi, kombinācijā ar zaļo krāsu, rada intimitātes sajūtu, kas tev ikdienā ir ne mazāk svarīga, komunicējot ar tuviniekiem.

Melna

Foto: Victoria Pearson

Ja tavas dzīvojamās istabas sienas nokrāsotas melnas vai arī šī krāsa dominē interjerā, tu esi eleganta, labi jūties formālā vidē, kā arī esi mazliet noslēpumaina. Precīza savā domāšanā, tu ātri saproti uzdevumu konceptu, saisti savā starpā radušās idejas un atrodi veidus, kā tās realizēt.

Koši zaļa

Foto: Vida Press

Koši zaļās krāsas cienītāji lielākoties dzīvo ar pozitīvu dzīves filozofiju un ir pārliecināti, ka paveikt iespējams visu, ko vien sirds kāro. Tāpat šie cilvēki ir dabiski un atvērti, kā arī augstu vērtē apkārtējo atklātību un viņiem veltīto laiku.

Elektriski zila

Foto: Vida Press
Šo krāsu izvēlas dinamiski cilvēki, kuriem patīk dzīvot, atrodoties notikumu virpulī. Tevi nebiedē haoss, un tu spēj tikt galā arī ar neordinārām situācijām, nezaudējot mieru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!