Foto: Publicitātes foto

Pašmāju apavu zīmola "SAZ" autores Sanita Avotiņa un Inga Šabovica prezentējušas rudens - ziemas 2015./2016. gada kolekciju. Abas palikušas uzticīgas ekstravaganta dizaina apvienošanai ar funkcionalitāti un roku darbu, radot rotaļīgus, sievišķīgus un ērtus ziemas apavus sievietēm.

Aktualitāti saglabājuši papēži, kuri veidoti, izmantojot koka atgriezumus. Papēžu forma piemērota atbilstoši ziemas sajūtām - ar kājām stabili pie zemes, bet ar galvu vēl joprojām mākoņos, par jauno kolekciju portālam "Viņa.lv" stāsta SIA "SAZ shoes" valdes locekle Inga Šabovica.

Iedvesma rudens-ziemas 2015/2016 kolekcijai smelta krāšņajā neapstrādātu minerālu pasaulē - mineraloģijas rokasgrāmatās un ilustrācijās.

Kolekcija ir veltījums neapstrādātu minerālu krāšņumam. Stilistika centrēta ap minerāliem raksturīgo košo krāsu paleti, kā arī to neapstrādāto virsmu raupjām faktūrām, kas atspoguļotas, kažokādai mijoties dažādās saspēlēs ar ādas un auduma elementiem. Autoru mīļāko minerālu šķērsgriezumi ir apkopoti un iestrādāti auduma rakstā, kas iekļauts kolekcijā.

Veicot individuālus pasūtījumus, ir iespēja izvēlēties zābaku oderi, Vadoties pēc sev ierastajiem klimatiskajiem apstākļiem un dzīvesveida, ir iespēja iegādāties ziemas zābakus ar dabīgas ādas vai aitas vilnas oderi, stāsta Šabovica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!