Foto: Publicitātes foto
Modes zīmolu Baltman, Monton, Mosaic un Ivo Nikkolo modes pasākumā Dizaina garāžā līdzās profesionāliem modeļiem Baltman apģērbu demonstrēja arī VEF Rīga basketbolisti Kristaps Janičenoks, Sandis Valters, Dairis Bertāns un Bojans Bakičs. Modeļu lomā sportisti lieliski parādīja vienu no pasākuma 'Flower & Power' vadmotīviem - spēku un 2011. gada pavasara un vasaras sezonas modei raksturīgo vīrišķīgo tēlu.

Lai arī Baltman apģērbs ir pieejams pat tik gara auguma vīriešiem kā basketbolistiem, jaunais piedāvājums Baltman Special Order adresēts vīriešiem ar nestandarta augumu vai īpaši izsmalcinātām prasībām uzvalku izvēlē. Zīmola dizaineris Antonio iepazīstināja modes profesionāļus ar iespējām modelēt uzvalkus pēc individuāliem parametriem no pasaulē slavenajiem Loro Piana audumiem, kas ražoti Itālijā.

Vīriešu apģērbu modē šīs sezonas pamattēls jūtami ietekmējies no pasaules apceļotāju ietērpa, kurā apvienojas pilsētnieciskais sporta stils ar labi šūdināta uzvalka iezīmēm. Jūtama arī cita - Vidusjūras atpūtas vietu ietekme ar zila lina sporta jakām, grezniem smalkas dzijas adījumiem un vieglu uzvalku no pelēki rūtaina auduma, ko papildina gaisīgs kokvilnas krekls.

Sagaidot vasaru, dizaineri aicina sievietes atkal kļūt sievišķīgākām, romantiskākām - izcelt savu trauslumu, nevis spēku. Neatņemama garderobes sastāvdaļa ir kleitas: gan  70-gadu iedvesmota viegla, plīvojoša maxi kleita, gan minimālisma stila mini kleita 60-to gadu noskaņās.

Sievietes var izvēlēties arī kreklkleitas, tunikas, safari kleitas. Kostīmu piekritēju sievišķību akcentēs korekti un reizē koķeti kostīmi ar ¾ vai īsām piedurknēm. No iepriekšējām sezonām savu uzvaras gājienu turpina super pieguļošas (skin) bikses, tomēr vasarā dāmas varēs tērpties arī ērtās biksēs ar ielocēm, neaizmirstot akcentēt vidukļa līniju. Garo un slaido kāju īpašnieces jau var gatavoties šortu sezonai!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!