Foto: Shutterstock
Septembris šogad ir sācies ne tikai ar ierastajām asteru galviņām pilsētas ielās un soļu klaudzoņu dzīvības pielietajās skolās, bet arī jaunām apņemšanām, enerģiju un gadalaiku maiņai raksturīgo melanholiju.

Iespējams, arī tevī ir modušās kopš pērnā gada snaudošās sajūtas un maņas, kopā sajaucoties gan ziņķārei par to, ko šoreiz nesīs rudens, gan sērīgumam par aizejošo vasaru.

Viens cikls mūsu dzīvēs atkal ir noslēdzies, mājokļos ieplūstot kanēļa sveču aromātam, no skapjiem tiekot izritinātiem pūkainajiem plediem un papildinātam grāmatu krājumam, kurās gremdēties, kad lietus rāmi pakšķina gar palodzi.

Gadalaiku maiņai tāpat raksturīgas ir arī jaunas vēsmas mūsu ierastajā garderobē - ar ko to papildināt, ko jaunu ieviest, no kā atteikties? Kā nelielu špikeri katrai mēneša dienai piedāvājam 30 Instagram piefiksētus tēlus, kas mūs uzrunāja visvairāk un no kuriem vērts aizgūt idejas sava septembra izskata veidošanā.

Izmanto tās pilnīgi jaunas sevis radīšanā vai papildini ar atbilstošiem akcentiem jau nokomplektēto garderobi, un baudi gan atvasaras sauli, gan dzestrus septembra rītus, gaisā virmojot miglas un ābolu smaržai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!