Foto: Publicitātes foto
Latvijā darinātu juvelierizstrādājumu zīmols "Glam Deco" laidis klajā jaunu rotu kolekciju sezonai aktuālajās krāsās, tā portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

"Glam Deco" jaunās rudens kolekcijas rotas izgatavotas no pusdārgakmeņiem ahātiem un papildinātas ar smalkiem Svarowski kristāliem un greznie juvelierizstrādājumi radīti sievietēm, kas izvēlas kvalitatīvas, gaumīgas un ilgstpējīgas rotaslietas.

"Glam Deco" dizaineru komanda strādā trīs gadus. Zīmols palielinājis piedāvājuma klāstu ar izsmalcinātām un unikālām kaklarotām, rokassprādzēm, matu rotām, piespraudēm, rotātām cepurēm un rūpīgi atlasītiem lakatiem no zīda.

Visi "Glam Deco" izstrādājumi ir radoša gara, rūpniecisku tehnoloģiju, labāko roku darba tradīciju apvienojums, kas lepojas ar izcilu kvalitāti un dizainu.

Dizaineru komanda nebaidās no košām krāsām, sievišķīgiem materiāliem, faktūrām, ziediem un greznības. Viņu mērķis ir sekojot modes tendencēm un pieprasījumam tirgū, radīt un rūpīgi atlasīt oriģinālas, kvalitatīvas modes un interjera preces, izveidot "garšīgu" un dizainisku produktu.

Gan kaislīgas dievietes, gan romantiskas princeses sev atradīs ko piemērotu "Glam Deco" jaunajā rudens/ziemas kolekcijā, par to pārliecināti rotu autori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!