Foto: Scanpix
Aizvadītajā nedēļas nogalē Kalifornijā sācies leģendārais mūzikas un mākslas festivāls "Coachella", kas, kā ierasts, pulcē tūkstošiem apmeklētāju, kuru skaitā ir gan mūzikas entuziasti, gan slavenības. Arī šogad festivāla gaisotni teicami papildina krāšņie apmeklētāju tērpi, oriģinālās stila detaļas un gaisā virmojošā brīvības noskaņa.

Lūk, iedvesmojies šī gada festivālu vasarai arī tu! Lai gan pagaidām ar pavasari spēlējam vien paslēpes, jau pavisam drīz nedēļas nogales tiks pavadītas krāšņajos mūzikas un mākslas festivālos, kas šogad notiks Latvijā.

Mūzikas un mākslas festivāls "Coachella" Kalifornijā norisinās kopš 1999. gada, arvien palielinoties tā apmeklētāju un mākslinieku skaitam. Šogad festivāls norisinās no 10. līdz 12. aprīlim, kā arī no 17. līdz 19. aprīlim, tradicionāli aizsākoties tā otrajai nedēļas nogalei.

Šī gada "Coachella" festivāla galvenie izpildītāji ir smagā roka grupa "AC/DC", Madonna, Džeks Vaits un Dreiks. Festivālā uzstājās arī tādi mūziķi kā "Alt-J", "Belle and Sebastian", Hozjērs, "War on Drugs", Raiens Adamss un "Florence and the Machine".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!