Foto: DELFI
Otrdien, 28. martā, projekta "Miss Bikini Fitness 2015" pavasara sezonas ietvaros norisinājās īpašs skaistumkopšanas seminārs, kurā projekta dalībnieces tika iepazīstinātas ar jaunākajām modes un stila tendencēm matu kopšanā, kā arī četras drosmīgākās projekta dalībnieces ļāvās stila pārvērtībām, pieredzējušiem friziermākslas meistariem uzlabojot meiteņu izskatu, informē projekta "Miss Bikini Fitness 2015" organizatore Kristīne Vederņikova un zīmola "L'Oreal Professional" pārstāvji Latvijā.

Semināra gaitā par jaunākajām matu kopšanas tehnikām, kā arī frizūru aktualitātēm un padomiem to ikdienas veidošanā stāstīja "L'Oreal Professional" pārstāve Diāna Isajeva, informējot, ka augstās modes fotogrāfijās, kā arī pasaules mēroga šovbiznesa pasākumos redzēto matu sakārtojumu atdarināšana ne vienmēr ir laba ideja, tā vietā aicinot vien iedvesmoties no populāru sieviešu stila sava ārējā tēla veidošanā.

"Mēs esam dažādas un tieši tāpēc – unikālas. Lai panāktu labāko iespējamo izskatu, ir jāvadās arī pēc savas personības, nevis vien auguma vai vizuālo īpatnību priekšrocībām un trūkumiem. Šai sakarā ir vitāli svarīgi iepazīt sevi un izmantot savu individualitāti neatkārtojama un radoša tēla veidošanā," uzsvēra Isajeva, reizē raksturojot arī šī brīža valdošās modes tendences matu sakārtojumos un krāsās.

Viena no tām – šosezon tik aktuālās nevērīgās lokas – tika ietverta arī projekta dalībnieču jaunā tēla veidošanā, kas meitenes patīkami pārsteidza un, kā atzīst pašas "Miss Bikini Fitness" dalībnieces, sniedza pavasarim tik nepieciešamās pārmaiņas.

Kā stāsta Zane Ērgle, lielāko prieku pārvērtību laikā sagādājusi iespēja ļauties pieredzes bagātu meistaru talantam – lai sākotnēji tumšos matus pārvērstu gaišākās cirtās, bijusi nepieciešama milzu enerģija, profesionalitāte un uzņēmība, tomēr tas teicami izdevies, un nu Zane jūtas teju kā cits cilvēks.

Līdzīgas emocijas piedzīvojusi arī Lidija Huri - Žaža: "Pārvērtību dienu viennozīmīgi vērtēju pozitīvi. Saviļņojošs dienas sākums noslēdzās ar īstu atklāsmes sprādzienu pasākuma kulminācijā. Gandrīz apraudājos, kad ieraudzīju sevi spogulī, un arī komplimenti bira kā no pilnības raga!"

Tāpat prieku par jauno izskatu pauž arī Jekaterina Romanova, uzsverot, ka sākotnējās bažas par to, vai viss izdosies, pazudušas brīdī, kad ieraudzīti pārējo dalībnieču rezultāti, savukārt Rolanda Gasjūne pārvērtībām piekritusi tāpēc, ka līdz šim nekādi nav izdevies atrast to matu sakārtojumu un krāsu, kas piestāvētu vislabāk.

"Jaunais tēls man ir devis lielāku pārliecību un to dzirkstelīti, kas iepriekš, iespējams, trūka tieši sievišķīgās enerģētikas ziņā. Nu jūtos lieliski un priecājos, ka mans jaunais izskats teicami papildina arī progresu, kas panākts, cītīgi trenējoties sporta zālē un gatavojoties projekta noslēgumam," rezumē Rolanda.

Projekta dalībnieču pārvērtības realizēja Jekaterina Viese (Stroganovs), Vlada Kuragina (Andreja Silcenko salons), Beatrisa Kokan ( SL), Kristīne Rižikova (Poetica) un Diāna Isajeva.

Jau vēstīts, ka šī gada februārī atklāts jau piektais Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla "MyFitness Latvia" organizētais projekts "Miss Bikini Fitness 2015", kurā šī gada pavasara sezonā piedalās līdz šim lielākais projekta dalībnieču skaits – 33 sievietes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!