Foto: Marc Litvyakoff
31. oktobrī, Rīgas Modes nedēļas ceturtajā dienā, modes entuziastu vērtējumam tika nodotas pašmāju zīmolu Amoralle, Red Salt un Katya Katya Shehurina, kā arī Itālijā pazīstamā ASG un Ukrainā popularitāti izpelnījušā Victoria Gres jaunākās pavasara/vasaras 2015 kolekcijas.

Par Riga Fashion Week gaidītāko skati viennozīmīgi tika pasludināta ekskluzīvā zīmola "Amoralle" jaunākā kolekcija, kas būs redzama arī kabarē "La Luna" iestudējumos koncenrtzālē "Palladium" decembrī.

Tāpat modes nedēļas viesi atzinīgi vērtēja Katya Katya Shehurina, kā arī itāļu zīmola ASG veikumu, kas spēlējās ar sievišķīgām detaļām, tai pat laikā nezaudējot klasiskas vērtības, kas būs aktuālas arī gaidāmajā sezonā.

Riga Fashion Week ceturto dienu, kā ierasts, noslēdza "Cosmopolitan night out" ballīte, modes nedēļas apmeklētājiem pulcējoties klubā "Coyote Fly".

Savukārt jau šodien, 1. novembrī, gaidāms 21. Rīgas Modes nedēļas noslēgums ar zīmolu LOVERAIN by Nadia Kirpa, Ilya Bulchev, Marco Grisolia, Skladnova un Pohjanheimo skatēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!