Foto: Marc Litvyakoff
Rīgas Modes nedēļas trešajā dienā, 30. oktobrī, modes gardēžu vērtējumam tika nodots pašmāju zīmolu Dace Bahmann/BeCarousell, Keta Gutmane, Atis Artemjevs un NOLO veikums, kā arī Latvijā pazīstamā igauņu zīmola Ivo Nikkolo jaunākā pavasara/vasaras 2015 kolekcija.

Riga Fashion Week trešajā dienā kolekciju prezentāciju apmeklētājiem tika piedāvātas konceptuāli un arī vizuāli atšķirīgas skates. Zīmols Nolo izcēlās ar monohromu stilu, tīrām līnijām un jau pārbaudītās vērtības – melnbalto toņu salikumu. Savukārt Keta Gūtmane modes gardēžiem piedāvāja spēles ar leviatācijas tēmu un austrumu kultūru.

Par vienu no atzinīgāk vērtētajām kolekcijām atzīts Ata Artemjeva jaunais veikums, kas patīkami atsvaidzināja Rīgas modes nedēļā demonstrēto krāsu un fasonu gammu ar greznu un mazliet pancisku glamūru.

Šodien, 31. oktobrī, Rīgas Modes nedēļas ietvaros tiks demonstrētas latviešu zīmolu Amoralle, Red Salt un Katya Katya Shehurina, kā arī itāļu zīmola ASG un Ukrainas pārstāvja Victoria Gress kolekcijas, ceturtajam modes nedēļas vakaram noslēdzoties ar jau tradicionālo "Cosmopolitan Night out" ballīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!