"Es domāju, ka ikvienai sievietei ir savs liktenis, savas izvēles un, ja tu redzēsi, ka Latvijā nekā nav, un te viss ir slikti, te vīriešu nav, tad tev tā arī būs," raidījumā "Starp mums runājot" atklāj aktrise Agnese Zeltiņa. Sievietes meklējumus pēc īstā vīrieša viņa saista ar to, kas katru dienu "dzīvo" galvā un domās.

"Es, piemēram, zinu, ko es vēlētos, un es par to domāju. Es zinu, ka tas notiks. Katra mēs veidojam to savu ikdienu," skaidro Zeltiņa. Viņa norāda, ka vēl svarīgāk ir neiespringt, nekoncentrēties un nestaigāt apkārt ar apmātu ideju: "Ārprāts! Es esmu viena, man tagad kādu vajag!" Aktrise iesaka drīzāk dzīvot savu dzīvi: "Tad, kad tu to atlaid, tad visnegaidītākajā brīdī tev atnāk."

Zeltiņa stāsta, ka ir pietiekami pašpietiekama un izmanto laiku, kad ir viena, lai strādātu ar sevi. Taujāta par to, vai ir iespējams izvairīties no nodošanas attiecībās, aktrise atklāj: "Es domāju, ka no tā nevar izvairīties. Tu nekad nezini, ar ko esi kopā. Es domāju, ka vienkārši vajag sevi "sastrādāt" tik tālu, lai kaut kādā veidā pieņemtu, ka tā realitāte var būt tāda." Viņa piebilst, ka ideāli mūsdienās par skaistām un tīrām attiecībām ir sašķobījušies tādēļ, ka viss ir brīvi pieejams. Sarunas beigās Zeltiņa secina, ka svarīgākais ir izvēlēties savus cilvēkus, jo tad nebūs jāuzdod jautājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!