Lai arī nav tik slikti reizi pa reizei pagaidīt uz laimi vai cerēt uz brīnumu, deva patstāvības vajadzīga ikvienai. Šoreiz, iedvesmojoties no "Powerofpositivity", izvirzījām raksturīgās patstāvīgas sievietes īpašības.

Viņa pieņem lēmumu rīkoties. Viņa negaida, ka problēma mistiskā kārtā atrisināsies pati. Lēmuma pieņemšanas ceļā viņa nešausta sevi par to, ka tas varētu kādu sāpināt – ja jādara, tad jādara.

Viņa nebaidās būt viena. Rīkošanās vienatnē viņai nav sveša – viņa no tā nebaidās. Ja viņa vēlas doties uz kino, bet nav kompānijas, tas nebūt nav šķērslis, jo dzīve nav pakārtota apkārtējiem, un viņa negaidīs, kad kādam atliks brīdis, lai paturētu viņas rociņu – tas patstāvīgai sievietei nav vajadzīgs.

Viņa nesūkstās un nespēlē cietējas lomu. Viņa neiznieko laiku, sūdzoties par savām problēmām. Ja kaut kas ir jāizdara, viņa no paveiks. Patstāvīga sieviete saprot, ka sūkstīšanās par sūro dzīvi neko neatrisinās. Starp citu, uzskats, ka "es esmu upuris", ir viena no iezīmēm, kas raksturo hroniski nelaimīgus cilvēkus.

Viņa pateiks, kā ir. Ja viņai kaut kas nepatiks, viņa nekautrēsies to arī atzīt. Šādai sievietei nav laika ucināties.

Viņa ir pārliecināta. Patstāvīga sieviete zina gan savus trūkumus, gan stiprās puses, tāpēc ir visai pārliecināta par to, ko spēj paveikt. Ticēšana saviem spēkiem, mierīgums un paškontrole raksturo šo cilvēku tipu.

Viņa sevi motivē. Viņa negaida, kad kāds atnāks un paslavēs labos darbus. Tā vietā šāda sieviete pati sevi motivē uz mērķiem, kurus arī visbiežāk sasniedz. Sava entuziasma un enerģijas dēļ viņa motivē arī apkārtējos.

Viņai nav nepieciešamas regulāras uzslavas. Tas attiecas gan uz reālo dzīvi, gan novērtējumu sociālajos tīklos. Viņa ir pārāk aizņemta ikdienas darbos, lai raizētos par citu attieksmi pret sevi. Šāda sieviete neraujas būt uzmanības centrā, lai vien paceltu savu pašvērtējumu. Runājot par pašvērtējumu, iespējams, noder slavenu un daudz sasniegušu cilvēku padomi, kā būt pašpārliecinātākai.

Viņa ir mērķtiecīga. Patstāvīga sieviete zina, ko viņa vēlas, un to arī panāks. Viņai vienmēr ir plāns. Ja nav, tad tūlīt būs.

Viņa nebaidās no veselīgiem riskiem. Apdomāt, izdomāt un pieņemt risku. Viņa nepieņem muļķīgus un pārgalvīgus lēmumus, bet veselīgs risks ir neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa.

Viņa iegulda sevī. Viņa labprātīgi sevī iegulda laiku, naudu un enerģiju, lai kļūtu vēl lieliskāka. Viņa saprot – lai palīdzētu citiem, vispirms ir jāpalīdz sev.

Viņa negaida uz princi baltā zirgā. Ja viņa vēlas labāku darbu, viņa to iegūst. Ja viņa vēlas ģimeni, viņa to izveido. Ja viņa vēlas sev otro pusīti, viņa dodas meklējumos. Viņa negaida, rokas klēpī salikusi, cerot, ka dzīvē izspēlēsies kāds pasaku scenārijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!