Jaunā Rīgas teātra aktrise Baiba Broka raidījumā "Sieviete. Personīgi" norāda, ka sievietēm pusmūžā principiāli nevajadzētu iesaistīties sacensībās ar jaunākām dāmām. "Palikt tur, kur tu esi. Cerēt, ka tu esi pietiekami interesanta, joprojām izskatīga. Saglabāt interesi par sevi ar citiem līdzekļiem, nekā to dara jaunas meitenes, ar kurām tu nekādi vairs nevari konkurēt," atklāj aktrise.

Broka skaidro, ka sievietei pusmūžā ir arī citas lieliskas īpašības, piemēram, humora izjūta: "Tu vēljoprojām vari būt asprātīga. Humora izjūtai un asprātībai nav robežu." Taujāta par sajūtām, kad teātrī pēc 40 lomas būtiski mainās, Broka stāsta: "Arī mūsu teātrī ir uzņemts jaunais kurss. Jaunieši 18, 19, 20 gadīgi nekādi nav mani konkurenti." Viņa stāsta, ka šie jaunie aktieri varētu būt aktrises bērnu vecumā: "Es tā arī viņus uztveru kā jaunus enerģijas nesējus, no kuriem mēs arī varēsim tādā ziņā aizņemties enerģiju, vai arī uz tās viņu enerģijas akumulēt savu."

Aktrise norāda, ka ne ar vienu no jaunajām meitenēm, viņa nekonkurēs lomu ziņā. "Es varēšu tikai viņām no sirds palīdzēt," teic aktrise, "Es pat negribu spēlēt jaunu meiteni vai tā kā ļoti jaunāku par sevi. Ir ļoti daudz citu lomu," atklāj Broka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!