Foto: Publicitātes foto
Domājot par ugunsdzēsēju un glābēju darbu, vairumam no mums tas saistās ar risku. Tomēr ne mazāk svarīgs elements šajās profesijās ir laiks, kam bieži vien ir arī izšķirošā nozīme. Lai to pēc iespējas ietaupītu, minēto profesiju pārstāvji darba gaitā ievēro dažādus priekšnoteikumus, kas ļauj steigties palīgā cilvēkiem pēc iespējas ātrāk. Izrādās, viens no tiem ir arī izveicīga apģērbšanās.

Televīzijas STV Pirmā! raidījuma Kurš kuru jaunākajā epizodē tā vadītāja Ieva uzzinās, ar kādām grūtībām sastopas ugunsdzēsēji, daļu no tām piedzīvojot arī pati.

Kā informē raidījuma veidotāji, dienas sākumā Ievai nebūs ne jausmas par to, ko nāksies pieredzēt. Mēģinājumi kļūt par ugunsdzēsēju liks svīst, pūst, vilkt, sist un rāpties līdz pilnīgam spēka izsīkumam. Vai Ieva spēs visu izturēt? Un, cik ātri ugunsdzēsējiem jāpaspēj saģērbties, atskanot izsaukumam? Vai Ievai izdosies iekļauties laikā? Lūk, ieskats raidījuma vadītājas piedzīvojumos!

Savukārt Rihardam jaunus izaicinājumus sagādās ziedu atpazīšana, viņam dodoties uz Jelgavu pie florista - vīrieša, lai mācītos, kas ir oāze, hortenzija, kalla un ko ar tādiem "zvēriem" var iesākt. Jāpiebilst, ka arī šoreiz raidījuma vadītājs liks lietā izdomu, daļai ziedu izdomājot jaunus un visnotaļ neparastus nosaukumus. Vai spēj iedomāties, kādi tie ir?

Jau vēstīts, ka pašmāju televīzija sievietēm STV Pirmā! jauno gadu sākusi ar vēl vienu Latvijā veidotu realitātes šovu Kurš kuru, kas no 6. janvāra televīzijā vērojams ik trešdienu pulksten 21.

Tas ir jautrs un nebēdnīgs cīniņš, šova vadītājiem - Ievai un Rihardam - izaicinot vienam otru un izmēģinot tipiskas pretējā dzimuma profesijas. Sadarbībā ar STV Pirmā! Viņa.lv sniedz iespēju noskatīties šova epizodes vai to spilgtākos mirkļus, kā arī turpmāk piedāvāsim jautrākos šova filmēšanas aizkulišu brīžus un intervijas ar kolorītākajiem raidījuma dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!