Foto: Publicitātes attēli

Sievietes skaistums un spēks neaprobežojas tikai ar biezu grima kārtu un skaistu apģērbu. Lai būtu skaista, ir jāpieliek daudz pūļu – svīstot, piemēram, sporta zālē, braucot ar velosipēdu vai spēlējot tenisu. Daudzas dāmas ar nepatiku raugās sporta aktivitāšu virzienā un met tām līkumu, taču tik ļoti gribas skaistu un graciozu augumu. Lūk, risinājums – dejas!

Dejošana ir brīnišķīgs veids, ka uzturēt sevi formā, trenēt izturību un skaistu augumu. Ir viena būtiska detaļa, kas jūs iepriecinās – dejošana trenē vairākas muskuļu grupas vienlaicīgi, jo to laikā ķermenim ir jābūt absolūti savāktam un noslogotam.

Ja vēlies aizmirst par piesvīdušām sporta zālēm, apmeklē jebkuras deju nodarbības, kas varētu sagādāt prieku – salsu, bačatu, sporta dejas vai jebkuras citas. Nevajag uztraukties, ja nav deju partnera. Vari izvēlēties deju virzienu, kur bez viņa var iztikt, piemēram, zumbu, flamenko vai līnijdejas. Izvēles iespējas ir plašas!

Ļaušanās dejai, kustībai un mūzikai vairo prieku, laimes hormonu un uzlabo izskatu.

Krievijā dzimusī Jūlija Zagorujčenko ir vairākkārtēja pasaules sporta deju čempione Latīņamerikas dejās – turklāt, iespējams, pasaulē skaistākā dejotāja. Viņa, kurai šogad 11. septembrī būs 35. dzimšanas diena, pavisam noteikti ir brīnišķīgs piemērs, kā būt ne tikai skaistai un stiprai, bet arī neatlaidīgai sievietei.

Foto: Publicitātes attēli

Jau agrā bērnībā Jūlija sapņojusi kļūt par dejotāju un savus pirmos soļus apguvusi, vērojot dejošanu zilajos televīzijas ekrānos. Sākumā viņa dejoja tautas dejas un tikai vēlāk pievērsusies sporta dejām. Viņas centība un neatlaidība kļuva par iemeslu tālākiem panākumiem.

Lai turpinātu dejošanu, 11 gadu vecumā dejotāja sākusi pelnīt naudu, kļūstot par deju pasniedzēju, apmācot mazos bērnus, un jau 12 gadu vecumā tikusi pie sava pirmā titula, kopā sar savu deju partneri kļūstot par Krievijas junioru čempioniem. Neņemot vērā panākumus, finansiālu apsvērumu dēļ tomēr 16 gadu vecumā meitenei nācās izvēlēties tikai vienu no deju virzieniem, proti, Latīņamerikas dejas.

Foto: Publicitātes attēli
Acīmredzot, tā bija pareizā izvēle, jo Jūlija turpināja cītīgi dejot, gūt vēl patīkamākus panākumus un pie sasniegtā neapstājās. Viņa nomainīja deju partneri un 21 gada vecumā pārcēlās uz Ameriku.

Ar jauno partneri Maksimu Koževņikovu viņi iekaroja Amerikas virsotnes un izcīnīja Amerikas čempionu titulu, taču arī tas nebija viss. Jūlija zināja, ka spēj vairāk, un 2007.gadā izveidoja pāri ar Rikardo Koči. Koči un Zagorujčenko reitingā pakāpās uz pirmo pozīciju, apsteidzot visus Latīņamerikas dejotāju pārus, un kļuva par pasaules čempioniem Latīņamerikas dejās.

Iedvesmai – jutekliskā rumba.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!