Koptas, skaistas, gudras, izglītotas, bet nelaimīgas – tā sievietes Latvijā raksturo divu bērnu māmiņa Ieva Faulkner. Viņa norāda, ka Latvijā ir ļoti izteikti standarti par to, kādai ir jābūt sievietei, bet vīrieši, redzot, ka sievietes viņu dēļ ļoti cenšas, ir nedaudz atslābuši.

"Sievietēm vairākas reizes dienā vajag just, ka viņas ir skaistas un iekārojamas, un interesantas. Ja vīrieši ir noslēgti un viņi nespēj nevulgārā veidā sievietei šo impulsu dot, tad sievietes sāk palikt jau izmisušas, man liekas," savās sajūtās raidījumā "Sieviete. Personīgi" dalās Faulkner.

"Man liekas, ka tad arī vīrieši tā kā atslābinās – ja reiz dāmas viņiem lec virsū un ir gatavas apakšveļā kotletītes cept katru vakaru… Tad viņi tā kā atslābst. Latvijā ir ļoti novērojams tas, ka sievietēm ir kaut kādi standarti, kādai jābūt sievietei. Viņai jābūt koptai, viņai jābūt formā, viņai ir jābūt seksīgai. Tagad tiek ļoti kauninātas sievietes par to, ka kleitas maz valkā," viņa norāda, piebilstot, ka visas sievietes Latvijā ļoti cenšas. Sievietes Latvijā esot ļoti skaistas, koptas, gudras, izglītotas un jaudīgas, bet nelaimīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!