Sieviešu pasaulē katra prātošana par pareizo kurpju izvēli ir īsts pārbaudījums. Bet kā ir ar vīriešiem? Par slavu, varu naudu un sievietēm Andrejs Ēķis un Normunds Bergs 360TV interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei".

"Ar sievietēm, ar varu un naudu," šos pārbaudījumus viegli uzskaita producents.

Tāpat Ēķis atzīst, ka "vara ir šausmīgi liels pārbaudījums. Es domāju, ka tas ir visspēcīgākais pārbaudījums, jo iedomājies – šodien tu esi kaut kas, bet rīt tu neesi."

Ēķis atzīst, ka šādas pārmaiņas var būtiski ietekmēt cilvēka pašsajūtu, daži pat varot "noiet pa fāzi". Un arī ar sievietēm un naudu viss esot pašsaprotami.

Bet runājot par slavu un naudu, arī Normundam Bergam ir, ko teikt. Viņš stāsta, ka "milzīgi samaitāts viņš nav", un vēl joprojām viņam ir draugi no laikiem, kad viņš neesot ne tuvu bijis turīgam vai bagātam cilvēkam. Tāpat Bergs stāsta, ka viņam uz galvas naudas maiss nekad nav uzkritis, tas viss nācis pakāpeniski, mudinot domāt, ka lielāka "nelaime" ar līdzsvaru šajā jomā drīzāk ir cilvēkiem šovbiznesā un sportā, kad šīs proporcijas var izmainīties pat vienas nakts laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!