Foto: DELFI
"Rīgas balle" ir viens no krāšņākajiem kultūras pasākumiem galvaspilsētā, kas vienkopus pulcē balles tradīciju cienītājus, lai atgādinātu par pasaules izcilāko komponistu laikmetu, dāmām greznos tērpos, viņu galantajiem kavalieriem un balles dejām visas nakts garumā. Sestdien, 8. septembrī, jau trešo reizi greznie pasākuma viesi tika uzņemti Melgalvju namā.

Vakara programmas laikā uzstājās simfoniskais un džeza orķestris, izcilākie Latvijas Nacionālās operas un baleta solisti, Latvijas Operetes slavenākie solisti, ievērojami balles un tautas deju dejotāji un zēnu koris. Tāpat balles laikā bija klausāma jauno mūziķu uzstāšanās un vērojami bērnunamu iemītnieku priekšnesumi.

"Rīgas balle" ir ikgadējs starptautisks pasākums, kura galvenie mērķi ir Eiropas klasiskās kultūras un tradicionālās latviešu kultūras popularizēšana, kā arī Rīgas un Latvijas vārda nešana pasaulē.

Apmeklējot šo grezno pasākumu, viesi bija īpaši piedomājuši pie sava vizuālā tēla. Cik veiksmīgi tērpušies balles apmeklētāji šogad, vari aplūkot attēlos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!