Foto: F64

Ģirts Ķesteris ir viens no pazīstamākajiem pašmāju aktieriem, kurš ne reizi vien iekļauts arī Latvijas valdzinošāko vīriešu sarakstos. "360TV" raidījumu ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei" aktieris runā gan par saviem trūkumiem, gan attieksmi pret laulību un to, kāpēc kāzas dzimtsarakstu nodaļā viņam šķiet smieklīgas.

Vaicāts par saviem plusiem un mīnusiem, Ķesteris min, ka mīnusu viņam neesot. Toties ir daudz vājību, ar kurām cīnīties. Savukārt par skaistas sievietes būtiskāko priekšnoteikumu viņš dēvē distanci, bet īsts vīrietis, pēc aktiera domām, sākas no automašīnas.

Jāpiebilst arī kāds interesants faktos: savulaik rūpējies par matu augšanu, neveiksmīgi tērējot gan laiku, gan naudu, bet rezultātā aktieris nonācis pie lēmuma lepoties ar kailu galvu.

Vaicāts, vai ir būtiski apprecēties, Ķesteris apgalvo, ka neredz iemeslu, kāpēc to nedarīt. "Jautājums, kas šajā mirklī ir izšķirošs, ir tas, ka parasti maldāmies starp mīlestību un kaislību. Vajag divus gadus nogaidīt.

Tad, kā liecina kāda matemātiska formula, iemīlēšanās transformējas nopietnākās jūtās. Ja tas nenotiek, viss skaidrs – kopā dzīvot nevajag!"

Arī aktiera dzīvē apprecēšanās bijusi paša pieņemts lēmums. Tiesa, tajā neiztikts bez romantikas. "Šai absolūtās laimes sajūtai ir jābūt arī ikdienā. Ja tas tā nav, tad – čau!"

Vaicāts par kāzu pieredzi, Ķesteris joko, ka kāzas dzimtsarakstu nodaļās viņam šķiet savādas – ar īpatnēju patosu un pat savām dīvainībām. Savukārt šī gada 27. februārī viņš izmantojis iespēju kāzas organizēt pats, izbaudot ne tikai patiesu prieku par mīlestību, kas valda divu cilvēku starpā, bet arī nelielu varas apziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!