Foto: Shutterstock

Skaista un spēcīga – tieši tāda vēlas justies ikviena no mums. Ja esi piedzīvojusi ķermeņa un prāta pārvērtības, pārvarot ēšanas traucējumus, uzsākot aktīvu dzīvesveidu vai, piemēram, atbrīvojoties no liekā svara, kas palīdzējušas tev justies pārliecinātākai un atklāt, sevī skaisto, kļūsti par iedvesmas avotu arī citām. "Viņa", sadarbojoties ar "Reebok", aicina piedalīties stāstu konkursā un saņemt vērtīgas balvas.

Ja vēlies piedalīties, pastāsti, kā tu izmainīji ķermeni un iemācījies sevi mīlēt. Tam ir jābūt stāstam par fiziskā un garīgā spēka vairošanu. Tie var būt stāsti par atbrīvošanos no liekā svara, fizisko aktivitāšu iemīlēšanu vai pieņemšanos svarā, uzveicot ēšanas traucējumus un pretojoties standartiem par to, kādam jāizskatās tavam ķermenim. Pats galvenais ir pastāstīt, kā tavs dzīvesveids kļuva veselīgāks, bet tu laimīgāka un apmierinātāka ar sevi.

Līdz 22. oktobrim sūti savu iedvesmas stāstu uz sieviete@delfi.lv un kļūsti par iedvesmas avotu citām sievietēm. Kopā ar stāstu iesūti vismaz piecas savas fotogrāfijas, kas ilustrē pārmaiņas, publicēšanai. Nekautrējies dalīties arī ar veselīgu ēdienu receptēm vai vingrojumiem un knifiņiem, kas palīdz nezaudēt motivāciju. Aizraujošāko stāstu autores balvā saņems "Reebok" jaunās kolekcijas "Hero Bra" produktus – "Hero Strappy Bra" sporta krūšturi un "Workout Ready" legingus, un viņu pieredze tiks publicēta Viņa.lv.

Foto: Shutterstock
Iesūtot stāstu, jūs nododat redakcijai visas autortiesības šīs informācijas izmantošanai. Stāsta iesūtītājiem nav tiesību pieprasīt naudas atlīdzību no redakcijas par iesūtītā stāsta izmantošanu. Redakcija patur sev tiesības pārpublicēt, izplatīt, publicēt iesūtīto stāstu, pievienojot tai autora vārdu. Redakcija jūs informē, ka personas dati tiks glabāti elektroniskā formā, ņemot vērā mūsu sadarbības ilgumu un normatīvajos aktos noteikto noilguma termiņu, kurā var tikt iesniegtas sūdzības, celtas prasības un ierosināti līdzīgi procesi. Redakcija ir tiesīga nodot jūsu personas datus piesaistītajiem apstrādātājiem, kuri sniedz grāmatvedības, juridiskos, IT vai līdzīga veida pakalpojumus. Redakcija apņemas nodrošināt jūsu datu aizsardzības drošību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!