Foto: Facebook/Brittany Latham Studios

Vai esi kādreiz devusies uz vannasistabu, lai izraudātu savas sāpes? Reizēm tā tiešām ir vienīgā vieta, kur sievietes var atļauties izpaust savas patiesās sajūtas, raksta "Woman". Tieši to vēlējās pastāstīt Britānija Leitama, publicējot sociālajos tīklos fotogrāfiju, kas nekavējoties ieguva popularitāti. Vairāk par ideju viņa pastāstīja arī portālam "Health"

Šajā gadījumā fotogrāfija nebija galvenais sajūsmas objekts, uzmanību piesaistīja paskaidrojums vārdos. Tas vēstīja par to, ka sievietes saskaras ar stresu un dvēseles sāpēm dažādu iemeslu dēļ, piemēram, uzzinot par vīra nodevību, zaudējot darbu, jo īslaicīgi mazinājušās darba spējas negulēto nakšu, kas vadītas, uzraugot saslimušu bērnu, dēļ, izjūkot attiecībām, saprotot, ka mākslīgā apaugļošana atkal nav nesusi gaidīto rezultātu…

Sievietes par savām sāpēm bieži klusē, un pat tuvākie tās nereti nepamana. Nereti tiek aizmirsts, ka ikvienai sievietei ir nepieciešama neliela atelpa.

Fotogrāfe norāda, ka velta savu publikāciju ikvienai sievietei, kas ir raudājusi dušā – vietā, kur neviens to nevar redzēt, jo sievietei taču nepieciešams būt stiprai. "Ja ūdens noskalo tavas asaras, tas nenozīmē, ka tu neraudi. Es – tā esi tu. Es tevi redzu. Es esmu ar tevi, es raudu kopā ar tevi," teic fotogrāfe.

Tikai dažu dienu laikā emocionālais ieraksts kļuva neticami populārs – simtiem tūkstošiem atzīmju "patīk", komentāri, kuros ļaudis piemin attēla un vārdu skaistumu. Fotogrāfe neslēpj savu pārsteigumu par to, cik lielu rezonansi izraisīja publikācija, piebilstot, ka to veidot viņu iedvesmoja gan pašas, gan citu sieviešu pieredze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!