Ieva Lase ir skaistumkonkursu dalībniece, "Miss Latvija 2008" titula īpašniece un televīzijas raidījumu vadītāja. Sarunu šovā "Starp mums runājot" viņa stāsta par savu pieredzi skaistumkonkursos.

Vaicāta, vai skaistumkonkursu dēļ viņa pakļāvusi sevi kādām grūtībām, Ieva Lase teic tā: "Traks un nežēlīgs izklausās kā galējība. Bet ievērojusi diētas un sportojusi pastiprinātāk – jā, protams." Viņa skaidro, ka ir vairāki priekšnoteikumi, kas jāievēro, lai varētu atrasties uz skatuves.

Tomēr kādas ir dalībnieču savstarpējās attiecības? Vai tur valda intrigas? "Pēc "Miss Latvija" es biju "Miss pasaule", kur bija 114 meitenes. Tur gan bija visas šīs intrigas. Latvijas konkursā nē – mēs ļoti sadraudzējāmies, vēl joprojām esam labas draudzenes. Bet pasaules konkursā gan bija vienai otru jāsargā," viņa teic. "Zaga pases, zaga meikapu, zaga kurpes, grieza kleitas," skaidro Lase. Viņa stāsta, ka tām, kuras tika uzskatītas par sīvākām konkurentēm, bija jāuzmanās vairāk.

"Bija arī meitene, kura juta, ka krīt ārā no topa. Tad viņa nokrita pa kāpnēm, viņai bija kāja samežģīta. Viņa tādā veidā dabūja uzmanību."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!