Foto: Publicitātes attēli
Piektdien, 18. maijā, norisinājās izaugsmes un iedvesmas forums "Līdere", kas vienuviet pulcēja fantastiskas sievietes, kas spēj iedvesmot un likt aizdomāties. Lekciju cikla tiešraidi bija iespējams vērot arī portālā "Viņa".

Forums "Līdere" veltīts ikvienai aktīvai, atvērtai, uz izaugsmi un attīstību vērstai sievietei. Forumā vienkopus varēja uzklausīt interesantus un aizraujošus pieredzes stāstus, profesionālu treneru padomus, lai attīstītu savas prasmes, lai smeltos zināšanas un atjaunotu enerģiju, lai ietu tālāk un iedvesmotu citus.

Ar savu pieredzi dalījās izcilas personības – bijusī Latvijas prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, Rīgas Krievu teātra direktore Dana Bjorka, Latvijas Kosmētikas ražotāju asociācijas valdes priekšsēdētāja Ieva Plaude-Rēlingere un vēl daudzas citas spilgtas sievietes – uzņēmējas, politiķes, mākslinieces, zinātnieces.

Forums norisinājās "Splendid Palace". Tajā bija iespēja smelties iedvesmu un zināšanas 12 aizraujošās intervijās un 18 prezentācijās. Pasākumu apmeklēja ap 600 dalībnieču no visas Latvijas.

Pilnu foruma programmu iespējams atrast šeit.

Bet turpinājumā piedāvājam stāstus no dažām lektorēm, kas būs dzirdamas foruma laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!