Spēcīgi, vīrišķīgi un dažkārt pat, šķiet, nežēlīgi – tādi ir hokejisti, kuri patiešām cīnās par savas komandas uzvaru. Taču, vai īsti "mačo" viņi ir arī mājās? To atklāj hokejista sieva – Katrīne Sauliete sarunu šovā "Starp mums runājot".

Gaisā virmojot hokeja līdzi jušanas priekam, medijos plaši atspoguļota visa hokeja laukuma dzīve līdz pat sīkākajai detaļai. Taču, šķiet, neviens šajā laikā īstu vērību nepievērš tam, kādi ir hokejisti, kad kājās nav uzautas slidas. Šo mistēriju centās atklāt Katrīne, kura uzsver, ka hokejistiem nav sevišķi vienojošu iezīmju jeb īpašību, kas piemīt visiem. Vien tas, ka "uz laukuma iet un kaujās, bet mājās viņi ir ļoti mīļi," smejoties atklāj Sauliete, piebilstot, ka varētu domāt, ka tik pat agresīviem kā uz laukuma, viņiem vajadzētu būt arī mājās. "Varbūt viņiem nav tādas sievietes, kas atļaus viņas izrīkot," varbūtību izteic Katrīne.

"Protams, ka viņiem patīk uzvilkt kaut ko labu un ar labu mašīnu braukt, tādā ziņā, pazīmēties varbūt viņiem patīk. Bet tā – viņi ir normāli cilvēki."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!