Foto: Shutterstock
Ik dienu "Viņa" komanda saviem lasītājiem piedāvā vairākus stāstus par dažādām tēmām. Kas šajā gadā visvairāk interesējis lasītājus?

Jāatzīst, ka šī gada lasītākajos rakstos galvenokārt dominē trīs tēmas – sekss, modes tendences un slavenu sieviešu topi, tomēr cilvēku uzmanību izpelnījušies arī pašmāju pieredzes stāsti, piemēram, jaunās sanitāres stāsts un saruna ar latvieti, kura dzīvo ar vīrieti no Lībijas. Gluži tāpat "Viņas" lasītājus šajā gadā interesējuši vēsturiski stāsti par ievērojamām sievietēm.

Bez silikona: 10 zvaigznes, kuras ir apmierinātas ar savām mazajām krūtīm

Foto: Reuters/Scanpix

Nevienam nav noslēpums, ka krūšu palielināšanas operācijas ir pieprasītākais plastiskās ķirurģijas pakalpojums pasaulē. Un, protams, šovbiznesa profesijas pārstāves vairāk par visām izmanto šo pakalpojumu, lai uzlabotu savu ārējo izskatu. Tomēr tā gluži nav. Starp zvaigznēm ir arī mazu krūšu īpašnieces, kuru šis fakts absolūti netraucē. Pārliecinies pati un iepazīsti "Delfi Woman" piedāvāto topu!

Lasīt vairāk

Pasaulslavenu sieviešu svara izmaiņas: no resnules par skaistuli

Foto: Vida Press

Strauja vājēšana vai pieņemšanās svarā, lai tiktu pie kārotās balerīnas vai gladiatora loms, ir labs iemesls, lai iegūtu iecerēto augumu, taču tāds ir aktieru darbs. Pārējiem, kam ir problēmas ar lieko svaru, ir grūtāk atrast motivāciju uzturēt sevi formā. Tāpēc ir izdomātas daudz un dažādas diētas, lai panāktu vēlamo rezultātu.

Lasīt vairāk

Jaunas sanitāres stāsts: cilvēki dzīvo kaut kādā nereālā utopijā

Foto: Personiskais arhīvs

Strādāt slimnīcā nav viegli, pirmajā vietā vienmēr būs pacients un viņa vajadzības. Tas ir aspekts, ar ko jārēķinās, izvēloties karjeru medicīnā. Divdesmit divus gadus veca meitene stāsta, kā tas ir, strādāt divdesmit četru stundu dežūru Stradiņa slimnīcas uzņemšanas nodaļā par sanitāri.

Lasīt vairāk

10 pasaulslavenas sievietes, kuras nelieto alkoholu

Foto: Reuters/Scanpix

Daudzi no mums pat iedomāties nevar dzīvi bez alkohola – vīna glāze pie pusdienām vai kokteilis nedēļas nogalē. Tomēr ir cilvēki, kas alkoholu nelieto nemaz. Jautājums – vai viņu dzīve ir citāda? Palasot šādu cilvēku stāstus, šķiet, neticami, ka, atsakoties pat no vienas glāzes alkoholiskā dzēriena, ir iespējams sasniegt daudz vairāk un uzlabot dzīves kvalitāti.

Lasīt vairāk

Pieci neparasti un pat šokējoši fakti par seksu un laulības dzīvi sendienās

Foto: Shutterstock

Nevar noliegt, ka cilvēku uzvedību, kā arī attieksmi pret lietām un notikumiem, lielā mērā ietekmē gadsimtiem senas tradīcijas un paražas. Daudz kas tāds, kas šodien tiek uztverts kā normāla parādība, pirms vairākiem gadsimtiem dzīvojošos ļaudīs raisītu šoku un pilnīgu neizpratni, savukārt, mums prātam neaptveramas šķiet daudzas mūsu senču izdarības.

Lasīt vairāk

Lielais 'O' – interesanti un neparasti fakti par baudas virsotnēm

Foto: Shutterstock

Zinātnieki pastāvīgi un neatlaidīgi turpina pētīt cilvēku seksuālo dzīvi, atklājot par to arvien jaunus faktus. Kā vēsta izdevums "Woman's Daily", visbiežāk mēs, aizdomājoties par baudas virsotnēm, jautājumus, kas skar, piemēram, orgasma sasniegšanu, skaidrojam ar dažādām teorijām, taču patiesībā tās ne vienmēr ir atbilstošas patiesībai. Lūk, daži fakti par baudas virsotnēm, kas ir zinātniski pierādīti!

Lasīt vairāk

Ar ko papildināt savu garderobi? Rudens/ziemas 2016 modes aktualitātes

Foto: Shutterstock

Rudens nāk ar milzu soļiem, un pat tad, ja tumšie vakari un rīti, kā arī zemā temperatūra tev uzdzen šermuļus, ir vismaz viens iemesls, kādēļ priecāties par sezonas maiņu – jauna garderobe!

Lasīt vairāk

Sieviete gultā: ko vīrieši seksa laikā nepamana un kam pievērš uzmanību

Foto: Shutterstock

Sievietes bieži vien mēdz satraukties par gluži mazsvarīgām lietām, un šis "niķis" diemžēl ir attiecināms arī uz intīmo dzīvi. Mums šķiet, ka mīļotais vīrietis gultā pamanīs katru sīkāko ataugušo matiņu un striju, kamēr stiprā dzimuma pārstāvji lielākoties neizprot savu sirdsdāmu satraukuma iemeslus un gultā kāru skatu izbauda acīm tīkamo kopainu.

Lasīt vairāk

Amata noslēpumi. Pavāra labākie draugi - 'mikrene', koncentrāti un biznesa pusdienas

Foto: Shutterstock

Kāda Rīgas restorāna šefpavārs portāla "Delfi" lasītājiem atklāj sava amata noslēpumus, piemēram, cik dienas friterī tiek dedzināta eļļa, kur ļaunprātīgi tiek izmantoti garšas pastiprinātāji, no kurienes pie mums atceļo gaļa un dārzeņi, kā tiek izmantoti produkti, kam beidzies derīguma termiņš, kāds ir biznesa pusdienu noslēpums, kā vecāki uzvedas bērnu dzimšanas dienās, vai salātlapas tiek mazgātas, cik patiess ir mīts par pīrādziņiem ar kaķēnu gaļu, kādas ir izplatītākās pavāru kaites un kam draud impotence…

Lasīt vairāk

Astoņas pazīmes, kas viņam atklāj – gultā esi nekam nederīga

Foto: Shutterstock

Nebūs melots apgalvojot, ka seksuālas dabas problēmas pāra starpā rodas tad, kad tas, ko abi sagaida, ir klajā pretrunā ar to, ko viņi viens otram spēj dot. Speciālisti mīlas dzīves sarežģījumos lielākoties vaino visai banālus iemeslus – frigiditāti, impotenci vai pieredzes trūkumu. Kaut gan bieži vien slikta seksa iemesls nav seksuālā nesaderība, bet gan sievietes neapzināti pieļautās kļūdas un ieradumi, kas atgrūž vīrieti, visai ātri liekot saprast, ka gultā viņa ir nekam nederīga.

Lasīt vairāk

'Briesmīgi' skaistas: 10 zvaigznes, kas kļuvušas populāras neparastās ārienes dēļ

Foto: Reuters/Scanpix

Ne tikai skaistie un izskatīgie var kļūt par veiksminiekiem, kas spēj iekarot pasaules slavas virsotnes. Bieži vien tieši atšķirīgie – ar dažādām vizuālām īpatnībām un pat defektiem – ir daudz pieprasītāki šovbiznesa pārstāvji. Šāda tendence – izvēlēties neparastus modeļus – piemīt slaveniem dizaineriem, kas vēlas, lai viņu zīmolu pārstāv "seja", kas atšķiras un kuru visi atceras.

Lasīt vairāk

Runā viņi: izplatītākie iemesli, kāpēc vīrieši krāpj sievietes

Foto: Shutterstock

Neuzticība attiecībās ir viena no senākajām un biežāk apspriestajām tēmām. Par to aizdomājoties, piedāvājam seksologa, attiecību konsultanta un rakstnieka Roberta Vaisa (Robert Weiss) skatījumu par konkrēto tēmu, kas publicēts portālā Psychologytoday.com. Tajā autors min būtiskāko informāciju par vīriešu neuzticības iemesliem, kā arī nosauc faktorus, kas rada vēlmi krāpt savu pastāvīgo partneri, esošās attiecības nepārtraucot un reizē izbaudot citu sieviešu tuvību.

Lasīt vairāk

Kura no zodiaka zīmēm ir visuzticīgākā, bet kuru nedrīkst izlaist no redzesloka

Foto: AFP/Scanpix

Katras sievietes sapnis ir atrast to vienīgo, kuram būt uzticīgai līdz mūža galam un no kura sagaidīs pretim to pašu. Protams, šāda dzīves ceļabiedra meklējumi nav vienkārši, var paiet arī diezgan ilgs laiks, līdz būsi atradusi patiešām savu otro pusīti...

Lasīt vairāk

10 pasaulslavenas sievietes, kuras bijušas uz nāves sliekšņa

Foto: AP/Scanpix

Auto un aviokatastrofas, ugunsgrēks, insults un ne tikai – arī pasaules līmeņa zvaigznes piemeklē nelaimes, kas ir tik bīstamas, ka reizēm tikai par mata tiesu iespējams izglābties no nāves. Tomēr šīm slavenajām Holivudas aktrisēm ir paveicies izglābties un atkal spoži mirdzēt starmešu gaismā.

Lasīt vairāk

Vai musulmanim joprojām vajag četras sievas? Atklāta saruna ar latvieti, kura dzīvo ar vīrieti no Lībijas

Foto: Shutterstock

Mīlestībai, kā zināms, robežu nav. Tā piemeklē vecus, jaunus, bagātus, nabagus... Un bieži vien tai šķērslis nav arī atšķirīgas kultūras, mentalitātes un pat valodas. Arī sabiedrisko attiecību speciālistes Kristīnes* un topošā uzņēmēja Akila* dzīvesstāsti ir savijušies vienā, neraugoties uz kilometriem, kas šķir abu dzimtās zemes. Kristīne nāk no Latvijas, savukārt Akils - no Lībijas. Šobrīd abi dzīvo Maltā un gluži nejaušas tikšanās rezultātā viens otrā ir atraduši to, ko nav izdevies sameklēt dzimtajā zemē.

Lasīt vairāk

Slavenas skaistules, kuras uzskata – apmatojums nevar būt lieks

Foto: Reuters/Scanpix

Jāteic, ka tas, kā mēs izskatāmies, ir mūsu katra paša izvēle – mēs veidojam savu tēlu tādu, lai mēs justos ērti un labi. Kur gan ir tā robeža, kuru šķērsojot, mēs jūtamies tik ērti, ka citi tam sāk pievērst uzmanību? Turpinājumā slavenas sievietes, kuras izlaida vaksācijas dienu un satricināja savu pasauli ar brīvību.

Lasīt vairāk

Ļauties gadiem vai cīnīties ar visiem līdzekļiem? Kā noveco pasaules skaistākās modeles

Foto: Instagram

Ja mēs kādu redzam diendienā, mēs pat nemanām, kā šis cilvēks mainās. Un tikai pēc kāda laika ievērojam – ak, viņa (vai viņš) ir tā mainījusies! Un reizēm nepamanām arī, kā mainās tie, kurus parasti skatām glancētos žurnālos vai modes lappusēs.

Lasīt vairāk

Freilene un briesmonis. Evas Braunas un Hitlera mīlas līkloči

Foto: Vida Press

Vēsturnieki sīki izpētījuši Ādolfa Hitlera intīmo dzīvi; daži apgalvojuši, ka nacistu vadonis bijis homoseksuāls, citi – biseksuāls, vēl citi piedēvējuši viņam perversu seksuālu uzvedību. Lai nu kā, Hitlers savā mūžā mīlējis vai vismaz centies veidot attiecības ar vairākām sievietēm, un dažām pat bijusi iespēja pavērst pasaules vēsturi pavisam citā virzienā, taču iejaucies liktenis. Tikai vienai bija lemts kļūt par Hitlera kundzi, tiesa, samaksājot par to ar dzīvību.

Lasīt vairāk

Padomju mājsaimniece, kura sabiedrībā nerādījās – Viktorija Brežņeva

Foto: Vida Press

Tā bija īsta sensācija, ja pēkšņi blakus Padomju Savienības Lielās stagnācijas meistaram Leonīdam Brežņevam parādījās viņa sieva Viktorija. Mājās pie bērniem un katliem! Tā varētu raksturot PSRS pirmās lēdijas vietu Brežņeva laikā. Tiesa, arī šajā frontē Viktorijai neveicās, jo bērni pārlieku mīlēja alkoholu.

Lasīt vairāk

Viņas atzīstas: septiņas apkaunojošas situācijas, kas piedzīvotas alkohola reibumā

Foto: Shutterstock

Katrā sievietē, lai arī cik ieturēta un pat kautrīga viņa nebūtu, sēž iekšā mazs velniņš, kurš reizēm mēdz izstrādāt jokus: tu pārnāc mājās svešā vīriešu kreklā, rīta agrumā pilnā balsī sāc dziedāt uz ielas vai pamosties svešā gultā, jo pāris pudeles vīna ir darījušas savu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!