Foto: Shutterstock
Nevar noliegt, ka diena augstpapēžu kurpēs nav nekāda pastaiga mākoņos, taču sievietes ik dienu stājas pretī šim pārbaudījumam. Jāatzīst, tas patiešām nav viegli, bet vai tas ir pa spēkam vīrietim?

Pēdējā laikā augstpapēžu apaviem uzmanība tiek pievērsta īpaši vērīgi – nupat pasauli pārskrēja stāsts par kādu kanādiešu viesmīli, kuras asiņainās pēdas izpelnījās uzmanību sociālajos tīklos, jo darba devējs licis visu maiņu staigāt augstpapēžu kurpēs, kā rezultātā sieviete zaudējusi nagu. Tāpat uzmanību izpelnījies nesens notikums šaipus okeānam – kādas administratores pienākums bijis nēsāt augstpapēžu kurpes, bet neizpildījusi "savu atbildību", sieviete aizsūtīta mājās bez atalgojuma. Tas licis apsvērt to, vai vispār šādi darba pienākumi ir prātam aptverami un vai tas ir normāli – kāpēc gan sievietēm diena jāpavada sāpēs, bet vīriešiem šādi pienākumi netiek izvirzīti?

Šai tēmai aktualizējoties, popularitāti sociālajos tīklos iemantojis "Stylist Magazine" video, kurā vīrieši izlēmuši vienu dienu pavadīt augstpapēžu kurpēs. Dienas gaitā vīri nonāca pie dažādām atziņām un nenoliedza to, ka kājas patiešām sāp, dažs pat izteica bažas par to, ka varētu izmežģīt potītes.

Protams, lai izjustu sieviešu ikdienas nastu, vīriešiem bija jāstājas pretī visiem bargākajiem šķēršļiem – skriešanai pakaļ autobusam, pastaigai pa bruģi un veiklai ielas šķēršošanai. Kā viņiem gāja un vai tas vīriešiem bija pa spēkam? Lūk, video!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!