Kā izskatās veiksmīga sieviete un cik svarīgs ir viņas vecums? Stiliste Žanna Dubska raidījumā "Sieviete. Personīgi" norāda, ka šie jautājumi ir saistīti un sieviešu galvenās kļūdas vienlaikus ir gan centieni izskatīties pēc meitenes, gan uzskats, ka daļai lietu viņas kļuvušas par vecu.

"Visbiežāk kļūdas ir divas," saka Dubska, "vai nu sieviete izskatās pēc meitenes, cenšas izskatīties pārāk jauneklīgi. Un tas jauneklīgi – nevis pēc jaunas sievietes, bet pēc meitenes. Otra ļoti izplatīta kļūda – sieviete baidās izskatīties pārāk jauneklīgi un uzreiz sevi vecina."

"Pirmkārt, gan viens, gan otrs ir nepareizs," uzsver stiliste. Viņa norāda, ka veiksmīgai sievietei esot jāizskatās vecumā starp 29 un 49 gadiem. Gadījumā, ja sievietei realitātē ir 89, no attāluma viņai vajadzētu izskatīties jaunākai, lai cilvēks, tikai pienākot tuvāk un ieskatoties viņai sejā, varētu saprast sievietes īsto vecumu. Tuvumā cilvēki redzēs sievietes krunciņas, sirmos matus un citas pazīmes, kas liecina – viņa ir vecāka par 49 gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!