Foto: Publicitātes foto
Apgādā "Zvaigzne ABC" izdots ezoterisko darbu cienītājiem labi zināmās rakstnieces Rondas Bērnas jaunākais darbs "Maģija" – vēstījums par to, kā pateicība var izmainīt ikviena cilvēka dzīvi. Tā portālu "Delfi" informē izdevēji.

Ronda Bērna sarakstījusi nu jau gandrīz 50 pasaules valodās izdoto grāmatu "Noslēpums" (The Secret), iepazīstinot ar Visumā valdošā pievilkšanās likuma noslēpumiem. Arī nākamais Rondas Bērnas darbs - "Spēks" (The Power) ir plaši populārs, tajā viņa atklāja, kā izmantot varenāko spēku Visumā, lai dzīvotu brīnišķīgu, piepildītu dzīvi, kļuva par bestselleru. Tagad Apgādā Zvaigzne ABC izdots arī autores jaunākais darbs "Maģija" (The Magic) - vēstījums par to, kā pateicība var izmainīt ikviena cilvēka dzīvi.

Pirms vairāk nekā diviem tūkstošiem gadu sarakstītajā Mateja evaņģēlijā ir apslēptas zināšanas, kuras gadsimtiem ilgi ļaudis ir mistificējuši, samudžinājuši un pārpratuši:

"Jo, kam ir, tam tiks dots un tam būs pārpilnība.

Bet, kam nav, tam tiks atņemts arī tas, kas tam ir."

Šie vārdi šķiet netaisnīgi, ja tos saprot burtiski: "Bagātie kļūs bagātāki, bet nabagie - nabagāki." Taču patiesībā šajā Rakstu vietā slēpjas kāda mīkla, kas jāatrisina, lai pavērtos durvis uz jaunu pasauli. Noslēpuma atslēga slēpjas vienā vārdā - PATEICĪBA. Pateicības spēks ir sludināts jau tūkstošiem gadu senā pagātnē: tas ir svarīgs princips visās lielākajās reliģijās; to pazīst gan ciltis dažādās pasaules vietās, gan slaveni ļaudis, kuru vārds ierakstīts vēstures lappusēs, piemēram, Gandijs, Māte Terēze, Leonardo da Vinči, Dikenss, Emersons, Prusts, Jungs, Ņūtons, Einšteins un daudzi citi.

Tomēr, lai gan pateicības princips nav nekas radikāli jauns, mūsdienu pasaulē, kurā valda kritika un negatīvisms, tas bieži tiek piemirsts. Ronda Bērna saka - pievilkšanās likums darbojas itin visās dzīves jomās, tāpēc nebrīnieties, ja jums dzīvē neveicas, kamēr domājat negatīvi: "Man nepatīk mans darbs", "Es nevaru atrast otro pusīti", "Es nesatieku ar vecākiem" vai "Manā dzīvē valda pilnīgs haoss".

Grāmatas autore aicina atklāt pateicības maģiju. Ja domāsiet par visu, par ko esat pateicīgs, - "Man patīk mans darbs," "Mana ģimene mani atbalsta," "Es pavadīju brīnišķīgas brīvdienas," "Šodien jūtos lieliski" - un patiesi izjutīsiet pateicību, tad saskaņā ar pievilkšanās likumu piesaistīsiet savā dzīvē arvien jaunus pozitīvus notikumus. Pateicība ir magnētiska - jo pateicīgāks jūs esat, jo vairāk pārpilnības sev piesaistāt - tas ir Visuma likums.

Taču pateicīgāks nevar kļūt vienā mirklī. Kā ieaicināt maģiju savā dzīvē? Ronda Bērna piedāvā 28 pavisam praktiskus maģiskus vingrinājumus, kas māca pielietot pateicības spēku, lai izmainītu veselības, finansiālo, darba un attiecību stāvokli, tā piepildot lielus un mazus sapņus.

No angļu valodas tulkojusi Aja Anna Jansone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!