Foto: Shutterstock
Sākam publicēt Mīlestības un saderības horoskopu 2012. gadam. Tā kā šobrīd goda vietā gozējas AUNA zīmē dzimušie, tad piedāvājam saderības horoskopu AUNA zīmei ar pārējām Zodiaka zīmēm.

AUNS  

Tipisks Auns brīžiem var būt ļoti ietiepīgs un neatkarīgs, kas liecina par viņa līdera dabu un nevēlēšanos piekāpties pat visvienkāršākajās situācijās. Viņam ir svarīgi būt nepārtrauktā kustībā, ceļā uz izvirzīto mērķi. Auna uztverē labs partneris un dzīvesbiedrs ir tas, kas ir gatavs kopā ar viņu darīt lielas lietas vai arī uzņemties ikdienišķas sadzīviskas rūpes, lai Auns ar pilnu atdevi varētu īstenot savus grandiozos plānus. Ja partneris to nesaprot un ir tikai pasīvs vērotājs no malas vai iedomājas, ka varēs mainīt Auna nodomus, kopdzīve nebūs ilgstoša. Romantiskajās attiecībās Aunam patīk būt iniciatoram, viņam ir svarīgi justies vajadzīgam un nozīmīgam. Viņš ir gatavs darīt jebko mīļotā cilvēka labā un visbiežāk rīkojas impulsīvi, ir seksuāls, ugunīgs un kaislīgs.

Ja gribi iekarot Auna simpātijas: ļauj viņam uzņemties iniciatīvu, nekritizē viņu, saglabā humora izjūtu, allaž glabā kādu noslēpumu, ar ko iekvēlināt Auna ziņkāri.  

AUNS-AUNS

Šī ir divu aktīvu, enerģisku un impulsīvu cilvēku savienība, uz vienu un to pašu notikumu viņi mēdz reaģēt vienlīdz impulsīvi un vētraini. Kopīgiem spēkiem viņi var gan mērķtiecīgi radīt, gan tikpat mērķtiecīgi arī graut. Šo cilvēku kopdzīve ir mūžīga cīņa par to, kurš piekāpsies.

AUNS-VĒRSIS

Impulsīvā Auna nemitīgā tiekšanās pēc jaunām sajūtām un brīvības, var kļūt par īstu pārbaudījumu Vērša inertumam un privātīpašnieciskumam. Šo zīmju kopdzīve mēdz būt ļoti nemierīga. Ģimenes dzīvei piemērotāki ir Auns-vīrietis un Vērsis-sieviete, jo viņa spēj būt pacietīgāka un samierināties, ka sadzīviskās rūpes gulstas uz viņas pleciem, kamēr Auns izcīna jaunas uzvaras un piepilda savus godkārīgos sapņus. Tikai, gadiem ritot, Auns spēj novērtēt Vērša pastāvību un uzticamību. Auns dod impulsu, bet Vērsis to realizē. Vērsim padodas naudas pelnīšana, Aunam - tērēšana.

AUNS-DVĪŅI

Ja Aunam un Dvīnim ir kopīgi mērķi, var veidoties lieliska saskaņa. Dvīni fascinē Auna enerģija un caursišanas spējas, bet Aunam sapņotājam lieti noder Dvīņa racionālisms. Abiem patīk ceļot un smelties jaunus iespaidus, viņi var jebkurā brīdī sakravāt somas un doties piedzīvojumu meklējumos. Tomēr ilgstošas noturīgas attiecības starp tipiskiem šo zīmju pārstāvjiem veidojas samērā reti. Aunam ciešanas var sagādāt Dvīņu vieglprātība un nepastāvība, arī pats Auns nevar lepoties ar ilgstošām un noturīgām jūtām. Ne viens, ne otrs nespēj ilgstoši domāt par pienākumiem un sadzīviskām problēmām. Viņi ir gatavi viens otram palīdzēt, bet ne atteikties no savām interesēm.

AUNS-VĒZIS

Attiecību sākumā Vēzim patīk Auna straujums, dedzīgums un izlēmība. Taču tiklīdz Auns sāk pārāk spilgti izpausties, Vēzis kā gliemezis ieraujas čaulā, un attiecībās iestājas sasalums. Vēzis cieš no Auna asās dabas, Auns - no Vēža noslēgtības. Tomēr ilglaicīga Auna prombūtne Vēzi satrauc. Viņam ir grūti iztikt bez enerģiskā Auna klātbūtnes. Kad pirmā attiecību vētra ir pāri, abi atkal var baudīt viens otra klātbūtni - līdz nākamajam strīdam. Un tā līdz brīdim, kad vienam no viņiem pietiek drosmes atteikties no šīs pretrunu pilnās savienības. Visbiežāk iniciatīvu uzņemas Auns.

AUNS-LAUVA

Ļoti dinamiskas attiecības. Abi tiecas būt līderi, abi grib skaldīt un valdīt. Tipisks Auns nespēj iejusties padotā lomā, bet Lauva nespēj iedomāties, ka kāds varētu viņam nepakļauties, abi ir patmīlīgi un varaskāri. Taču tas viss kļūst mazsvarīgs, ja abus vieno ne vien ģimenes saites, bet arī radoši, profesionāli mērķi, kur viņi var realizēt savas ambīcijas un sacensības garu. Aunam piemīt optimisms, Lauvai - dāsnums. Mīlošs Auns izpildīs Lauvas vēlmes, taču uz galvas kāpt neļaus. Attiecības būs ilgstošas un stabilas, ja Lauva spēs aristokrātiskā mierā samierināties ar Auna pārgalvībām, bet Auns - novērtēs Lauvas dāsnumu un neskoposies ar uzmanības apliecinājumiem. Bez patiesas un dziļas mīlestības šīs attiecības ir grūti iedomāties.

AUNS-JAUNAVA

Pretrunīga savienība. Attiecību sākumā Jaunavas pieklājīgo laipnību un koķetēriju Auns uztver kā smalkjūtīgu aicinājumu izrādīt iniciatīvu un spert pirmo soli ceļā uz tuvākām attiecībām. Taču, nesaņemot no Jaunavas kaislīgu atbildes reakciju, Aunam drīz vien zūd interese par šīm attiecībām. Būdams dedzīgs un aizrautīgs, Auns nespēj saprast Jaunavas sīkumainību un vēso aprēķinu. Auna mēģinājums nodibināt tuvas un sirsnīgas attiecības ar Jaunavu labākajā gadījumā var beigties ar līdzdarbošanos kopīgā biznesā. Auna idejas un ambīcijas savienojumā ar Jaunavas darbaspējām var vainagoties ar lieliskiem panākumiem.

AUNS-SVARI

Impulsīvā, nepacietīgā Auna uzmanību neviens cits tā nespēj piesaistīt kā savaldīgie, apburošie un vēsu prātu apveltītie Svari. Šīs savienības noturība balstās uz pretstatu pievilkšanās principu. Svariem piemīt tas, kas pietrūkst Aunam - mēra un harmonijas sajūta. Toties Auna dedzība spēj pamodināt Svaros snaudošo kaisli. Šīs savienība var būt harmoniska un ilgstoša, ja attiecībās valda vienlīdzība. Auns un Svari papildina viens otru, kopīgi darbojoties viņi spēj sasniegt vairāk nekā vienatnē. Auns spēj tikt galā ar jebkuru problēmu, ja viņam blakus ir Svaru zīmē dzimis cilvēks, kam piemīt tālredzība un vērīgums.

AUNS-SKORPIONS

Abiem ir spēcīgi raksturi, abi grib viens otru vadīt. Gan Auns, gan Skorpions ir mērķtiecīgi un enerģiski, viņi papildina viens otru ar savu apņēmību un neatlaidību. Skorpions ir ļoti emocionāls, Auns - enerģisks. Kopdzīvē Auns ir virzītājspēks, Skorpions - prāts, kas šo spēku gudri vada. Mierīga ģimenes dzīve viņus garlaiko, tāpēc abi nepārtraukti tiecas pēc kaut kā jauna gan sadzīvē, gan mīlestībā. Ik dienas viņu attiecības var mainīties. Šī pāra harmonija var izjukt, ja Aunam rodas pašam savas intereses. Punktu mīlestībai var pielikt Skorpiona greizsirdība.

AUNS-STRĒLNIEKS

Abiem patīk saviesīga dzīve, piemīt ekstravaganta gaume un vēlme skaisti dzīvot. Tipisks Auns lieliski sadzīvo ar Strēlnieku, kuru var uzskatīt par Auna idejisko iedvesmotāju. Neatkarību mīlošais Auns ir gatavs pat atzīt autoritatīvā Strēlnieka pārākumu. Abu mīlestība ir kvēla, romantikas pilna, tā var kļūt par lielisku virzītājspēku šo cilvēku garīgajā attīstībā. Tomēr abiem piemītošais nesaudzīgais tiešums un neprasme savaldīt emocijas ne reti kļūst par iemeslu sīkām nesaskaņām. Auna un Strēlnieka ģimenes dzīve ir saskanīga līdz brīdim, kamēr nav jārisina sadzīviskas problēmas. Pat tad, ja Strēlnieks ir gatavs piekāpties, Auns spītīgi paliks pie sava. Šajās attiecībās pēc vētrainiem strīdiem seko tikpat vētraina samierināšanās, kas norūda šīs attiecības.

AUNS-MEŽĀZIS

Šo savienību tēlaini varētu raksturot kā vientulību divatā. Mežāzim, kas vienmēr stingri ievēro dzīves likumsakarības (arī mīlestībā), Auna spontānā rīcība bieži vien nav saprotama. Lai šo cilvēku kopdzīvē valdītu saskaņa, ir skaidri jāsadala pienākumi un jāvienojas, kurš būs līderis. Bez kompromisiem šī savienība nav iedomājama. Auns prot izklaidēt Mežāzi, bet tas savukārt cildina Aunu. Taču ar laiku Aunam var kļūt garlaicīgi, savukārt Mežāzim sāk apnikt Auna riskēšana tad, kad tas nav vajadzīgs. Ar lai šo cilvēku attiecībās var iezagties šaubas un neuzticība. Dažādo temperamentu dēļ Auna un Mežāža attiecības līdz laulības slēgšanai nonāk visai reti, vislabāk abi saprotas, risinot lietišķus jautājumus.

AUNS-ŪDENSVĪRS

Rakstura ziņā šie cilvēki ir līdzīgi - abi ir aktīvi, godkārīgi, viņiem ir plašs interešu loks un viņi allaž grib izzināt ko jaunu. Dažkārt pat grūti pateikt, kurš kuru piesaista vairāk. Abu attiecības veidojas strauji, tā var būt pat mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Tomēr nevajag aizmirst, ka šie cilvēki mēdz būt impulsīvi - viņi ātri atrod kopīgu valodu, un tikpat ātri var arī sastrīdēties. Konflikti starp Aunu un Ūdensvīru mēdz būt vētraini, emocionāli. Viņu kopdzīve var noritēt kā pa viļņiem, brīžiem tā var būt romantisku piedzīvojumu pilna, brīžiem starp abiem var valdīt vēsa atturība. Pārmaiņām šajā savienībā vieglāk pielāgojas Ūdensvīrs.

AUNS-ZIVIS

Auna uzdrīkstēšanās un pārliecība savienojumā ar Zivs intuīciju un iztēli sākumā var padarīt šo cilvēku kopdzīvi notikumiem un iespaidiem bagātu. Auns ir pašpārliecināts un enerģisks, Zivs - kautrīga, taču zinoša. Aunam patīk vadīt, bet Zivīm pakļauties. Kamēr vien Auns to dara smalkjūtīgi un taktiski, tikmēr šīm attiecībām ir nākotne. Tiklīdz Aunam zūd interese vai nepieciešamība izdabāt Zivij, atklājas šo cilvēku pretrunīgā, grūti samierināmā daba. Dzīvojot kopā ar Zivi, Auns ir spiests uzņemties atbildību par ģimenes labklājību, līdz ar to viņš mazāk laika var atlicināt savu interešu apmierināšanai. Šāda Auna uzupurēšanās nevar būt ilgstoša, un viņš pie pirmās izdevības cenšas atbrīvoties no uzspiestajām sadzīviskajām rūpēm. Izveidojoties ilgstošām attiecībām, Zivs dzīvo savu iekšējo dzīvi, bet Auns pilnībā atdodas darbam un karjerai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!