Foto: Vida Press
Šogad vasara mūs patīkami pārsteigusi, atnākot jau maijā. Bet to, kas mūs sagaida un ar ko, iespējams, jārēķinās jūnijā, piedāvā uzzināt astroloģe Rita Riekstiņa (tālr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com).

AUNS

Foto: Shutterstock

Jūnijā Auni apveltīti ar neizmērojamu pārliecību, nesatricināmu mērķtiecību un gudru rīcību. Šis ir laiks, kad iemantosi ļoti daudzu, un, kas pats svarīgākais, nozīmīgu cilvēku uzticību. No rokas ies sarunas, prezentācijas, tiešā pārdošana un sadarbības partneru pārliecināšana.

Nav būtiski, vai esi ierindas darbinieks, vai peldi pa dziļajiem un plašajiem ūdeņiem, Tu šomēnes uzstādīsi rekordus. Saņemsi atzinību no sabiedrotajiem, partneriem un darba devējiem. Galvenais – neapstāties un drosmīgi turpināt ceļu uz izvēlēto mērķi.

Ļoti iespējams, ka Aunam šo enerģiju dos mīlestība, jo šis ir tas laiks, kad ļoti labprāt pavadīsi laiku sava sirds cilvēka sabiedrībā, izrādīsi vairāk rūpes un tās arī saņemsi pretim. No lielā skrējiena brīvajos brīžos iesaisties vecāku mājas dzīvē, viņiem nepieciešams atbalsts un tava klātbūtne.

VĒRSIS

Foto: Shutterstock

Rāmais un stabilais Vērsis šūposies emociju šūpolēs. Tev diezgan neraksturīgi, taču iespējams, ka ļoti ienesīgi būs pāris drosmīgi un neapdomīgi pieņemti lēmumi. Īpaši mēneša pirmajā pusē ļausies iekšējām enerģijas dzirkstelēm rauties uz āru.

Uzņēmīgie cilvēki vērsīs savu biznesu uz paplašināšanās pusi, tie, kas sevi darbina paši, atradīs un sarunās kaut ko vēl nebijušu. Pavisam krāšņi ies reklāmas un mākslas cilvēkiem, te idejas bez robežām. Šīm emocijām ir jāiziet plašajā pasaulē, pretējā gadījumā tās dzirdēs un jutīs mājinieki.

Mēneša otrajā pusē tavi kaimiņi diezgan bieži stāvēs ar ausi pie sienas, lai saklausītu strīdu saturu. Radi, ļauj tam visam nākt ārā. Tikai tā sevi atbrīvosi un bagātināsi ar piedzīvojumu.

DVĪŅI

Foto: Shutterstock

Šis ir viens no tiem brīžiem, kad Dvīņiem pašiem viss šķitīs viegli un saprotami, taču līdzcilvēki lauzīs galvas un mēģinās pielāgoties.

Spēcīgi izspēlēta Dvīņu duālā daba. Prieks mīsies ar asarām, drosme ar vājumu, miers ar histēriju. Izteiksmīga emociju gamma kā līdzsvara šūpoles nēsās uz augšu un uz leju. Visspēcīgākā viļņošanās mājas dzīvē. Tajā izdosies atklāt uzticēšanās un paļaušanās jūtas, pratīsi atslābt un baudīt. Līdz mirklim, kad pamanīsi skabargu sava izredzētā cilvēka acī. Ņemšanās par sīkumiem pamatīgi pabojās laisko atmosfēru un uz mēneša beigām var nākties pieņemt nozīmīgu lēmumu šajā jautājumā.

Profesionālajā sfērā jauni izaicinājumi, ilgi gaidītais solis augšup.

VĒZIS

Foto: Shutterstock

Ūdens enerģija šomēnes ļoti vēlīgi ietekmēs Vēža zīmes pārstāvjus. Plats smaids un pārliecinoša stāja būs tava maksimālā piepūle mēneša sākumā. Tas ir viss, kas nepieciešams veiksmīgām darījumu sarunām un neatkārtojamam iespaidam.

Dienas sākumā uzmet pāris punktus, kas jāizdara, un viss aizies kā pa diedziņu. Nav pats veiksmīgākais laiks iesākt jaunus projektus, taču kvalitatīva uzmanība nepieciešama tam, pie kā krietnu laiku jau strādā.

Nozīmīgs laiks tiem, kuri izvēles priekšā attiecībā uz profesionālo ceļu. Vislabākais veids, kā saprast, kas ir tavs, ir pamēģināt. Mēneša otrajā pusē Vēžu sirsniņa noteiks toni. Es ieteiktu apzinātu brīdi pavadīt vienatnē, lai tiktu skaidrībā ar savām sajūtām un noskaņojumu. Brīžos, kad vēlmju kamols sapiņķerējies pavisam, talkā var nākt kāds sirdij tuvs un uzticams draugs.

LAUVA

Foto: Shutterstock

Lauva sevi turpinās celt uz pjedestāla, demonstrējot zināšanas, varēšanu un pārliecību. Notikumi sakārtosies tā, ka lietas vienkārši notiks. Turklāt notiks tā, kā vēlies tu.

Darījumu dzīvē jāpaļaujas uz iekšējo balsi, tā būs labākais padomdevējs visas vasaras garumā. Mēneša vidū aktuāla kļūs vēlme un vajadzība pēc jaunas informācijas. Vienai daļai Lauvu tas īstenosies caur mācībām un kursiem, citiem – caur jaunu paziņu loku un, iespējams, pat nelielu ceļojumu.

Jūnijs ļoti būtisks mīlas dzīvē. Kā zibens šautra no skaidrām debesīm Lauvām dzims pārliecība par savām jūtām attiecībā uz īsto un vienīgo. Ja šis cilvēks jau ir tavā dzīvē, tad šo mirkli bagātinās bildinājums. Tiem, kas vēl lūkojas pēc piepildījuma, kaut kur tepat tuvumā gaida liktenīga satikšanās.

JAUNAVA

Foto: Shutterstock

Neierobežotas iespējas biznesa pasaulē un vispār profesionālajā dzīvē.

Pieņemsi pareizus, gudrus un pārsteidzoši trāpīgus lēmumus, veidosi jaunus kontaktus, būsi pavisam tuvu jauniem sadarbības līgumiem. Svarīgi sevi neierobežot nedz apjomos, nedz teritorijā.

Tavi labākie mirkļi ir krietni aiz dzimtās zemes robežām. Tālās zemēs tev vērtīga enerģija gan darījumu pasaulei, gan privātajai dzīvei.

Grūti nodalāma joma azartiskajām darba mīļotājām Jaunavām, tomēr ja pratīsi tās durvis uz mirkli aizvērt, baudīsi prieka un harmonijas pilnus brīžus privātajā dzīvē. Mēneša otrā puse šajā jautājumā būs izaicinājums. Vēlēsies, lai partneris dara un dzīvo pēc saraksta. Pēc tava saraksta. Tikai vai tādā veidā tu sev nenozodz mirkļa burvību?

SVARI

Foto: Shutterstock

Jūnijs bagāts ar notikumiem, kas neatstāj vienaldzīgu. Profesionālā sfēra būs jūtama, redzama un dzirdama visspēcīgāk.

Īpaši nozīmīgs laiks tiem Svariem, kas darbojas savā biznesā, kas lielākā vai mazākā mērā ir atbildīgi par savu dzīvi un iztiku paši. Nāksies pieņemt lēmumus, kurus mēdzi atlikt, jāsakārto jautājumi, kurus izvēlējies neievērot. Tomēr visas šīs mazās nedienas vedīs uz lieliem panākumiem. Izbrien cauri šai krūmu un izcirtumu pilnajai takai, lai pavisam drīz satiktu skaistus putnus dziedam saules staru pielietajā pļavā.

Mājas dzīves ainiņas ar tendenci noklusēt, neaiztikt un neizkustināt. Jūnija beigās pavisam droši viss noklusētais ienāks tavās mājās kā pa plaši atvērtām durvīm. Izvēlies atklātību uzreiz, katru dienu, katru mirkli.

SKORPIONS

Foto: Shutterstock

Labas ziņas tiem, kuri gaidīja nozīmīgu kāpienu pa karjeras kāpnēm, – jūnijā tas var piepildīties. Ļoti augstu tiks novērtēta līdzšinējā darbība un ieguldījums, un tagad laiks ražu vākt.

Darba dzīve var piespēlēt dilemmu – var nākties izvēlēties starp vairākām darbavietām, varbūt pat profesionālā virziena maiņu. Mazliet jau vēlmju ūsas trīsēs izdarīt drosmīgas izvēles, tomēr šajā periodā ir ļoti svarīgi patiešām patiesi un atbilstoši novērtēt savas prasmes un zināšanas.

Mēneša otrajā pusē būs iespēja to visu nodemonstrēt dzīvē - pasniedz sevi ar visu odziņu, izliec maksimumu, spīdi.

Īpašas attiecības ar bērniem. Ja savu vēl nav, tad var rasties vēlme pie tiem tikt. Ja ir, tad ar viņiem pavadīsi krietni vairāk laika nekā līdz šim.

STRĒLNIEKS

Foto: Shutterstock

Strēlnieki sev tik īpašajā laikā, kad Saturns apslāpējis virmojošos optimisma starus, būs iekūlušies daudz raibās darīšanās un regulāri nonāks svarīgu izvēļu priekšā.

Šajā ziņā arī jūnijs ne ar ko neatšķirsies. Ik reizi, kad sagursti un nonāc pie spēku izsīkuma, ieskaties spogulī un pavaicā sev vēlreiz – kādēļ sāki šo ceļu, uz kurieni tu ej? Tikai tad, kad paliksi pie skaidra mērķa un sapņa formulējuma, jutīsi sevī spēkus atjaunojamies un spēsi turpināt ceļu.

Sapņi ir viens no būtiskākajiem vadmotīviem šajā periodā, jo tie noturēs tevi iemīļotajiem desmit centimetriem virs zemes. Mēneša otrajā pusē būs jāsāk aktīvi darboties, ar savu gribasspēku atvērsi vairākas sev tīkamas durvis un dosies iekšā jaunā pasaulē. Tā tevi apņems pamazām, vēl kamēr Saturns retrogrādā kustībā, tu tikai taustīsies un iepazīsi līkumus un izliekumus. Tver visu, ko redzi un ko dzirdi. Tas viss noderēs jau pavisam drīz.

MEŽĀZIS

Foto: Shutterstock

Daudz gribēs paspēt, taču ne visu izdosies paveikt. Mēnesis iesāksies ar ļoti azartisku un strauju tempu. ķersies pie neskaitāmies darbiem un idejas rosinošiem projektiem, tomēr arvien biežāk nāksies apstāties un pārvērtēt savus spēkus un tā visa lietderību.

Tev būs iespēja satikties ar cilvēkiem no pagātnes. Sarunās ar viņiem esi vērīgs un uzmanīgs, viņiem ir ļoti vērtīga informācija. Ļoti iespējams, ka kāds no viņiem ir gatavs jaunam ceļam ar tevi kopā.

Visam tam pa vidu pievērsies pašreizējiem darbiem. Izdarot labāk kaut ko vienu, krietni atvieglosi savu ikdienu.

Vasaras mēneši nozīmīgi arī ģimenes dzīvē. Lielāka atbildība par ģimenes ligzdiņu, rūpes par bērniem mīsies ar mīļošanos ar savu sirds cilvēku. Tikai tad, kad tu mīli, tu dzīvo.

ŪDENSVĪRS

Foto: Shutterstock

Ūdensvīros samilzusi jaudīga enerģijas bumba, kurai tūliņ tūliņ ir laiks atraisīties. Liec lietā visas savas maņas, pievērsies tam, kas tevi patiešām aizrauj.

Jūnijs ir pateicīgs jauniem un ilgi gaidītiem sākumiem. Svarīgs ir savstarpējo attiecību jautājums ar cilvēkiem, bez kuriem tava dzīve nav iedomājama. Tavā laukuma pusē ir tā bumbiņa, kuras metiens izšķiros tos, kas tajā paliek un tos, kuriem jāaiziet.

Ilgstošas un veiksmīgas partnerattiecības (nevienā jomā) nespēsi izveidot uz ļodzīgiem un vājiem pamatiem.

Jūnija vidū būsi izvēles priekšā par kādu lēmumu. Tas nāks grūti, to vērtēsi, to auklēsi. Tas tikai šodien ved sev līdzi duālas sajūtas, vēlāk, pateicoties tam, smaidīsi ilgi un patiesi.

ZIVIS

Foto: Shutterstock

Zivtiņas aplaimojušas Neptūna pasakainās ilūziju un ticības pilnās skavas. Tās ļaus ticēt pasakām un visādām muļķībām, ko plaši atvērtajās austiņās lies iekšā kāds, kam tas būs izdevīgi. Un Zivtiņa ticēs. Tāpat ticēs arī savam iekšējam spēkam un pārliecībai, ticēs savam izvēlētajam ceļam un pievērsīsies tām lietām, uz kurām sauks sirsniņa. Tādēļ ka tic un sapņo.

Tā iesāksies karstā un saules pielietā vasara, tomēr neba jau visu laiku kā pa rāmu straumi. Jūnija vidus satricinās ar nepieciešamību sasparoties darba jautājumos. Būs jāpacīnās par savu krēslu un uzticību darba devējam.

Mēneša otrajā pusē mazāk stresa un vairāk prieka. Ej ārā no mājas, atstāj savu ierasto vidi, tiecies ar draugiem un draudzenēm, priecājies par sevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!