Bēdīgi, bet fakts – vasara tuvojas izskaņai. Cerams, ka daba mūs septembrī vēl priecēs ar vasarīgu laiku, tomēr rudenim jāgatavojas.

To, kas mūs sagaida un ar ko, iespējams, jārēķinās rudens pirmajā mēnesī, piedāvā uzzināt astroloģe Rita Riekstiņa (tālr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com).

Auns

Foto: Shutterstock

Mēnesi iesāksi ar izteikti lielu darba apjomu. Skriesi uz visām debess pusēm vienlaicīgi. Darīsi vairākus darbus vienlaicīgi, iespējams, ka uzņemsies arī jaunus pienākumus, taču līdz galam novedīsi patiešām maz.

Jārēķinās arī ir būtiskām izmaiņām ieņemtajā kursā. Notikumi mētās no vienas vietas uz otru, no viena darba uz otru. Haotiskajā darbu tempā nemanot pieļausi kļūdas, sasolīsi neiespējamo. Gada beigās nāksies labot to, ko šajā mēnesī būsi savārījis.

Septembra vidū Aunu attiecību lauciņā iespīdēs pamatīgs gaismas stars. Vēlēsies būt vēl un vēl vairāk cilvēkos, nemitēsi dalīties ar savu dodošo enerģiju. Tavā dzīvē ienāks vismaz viens, taču visdrīzāk vairāki vērtīgi cilvēki. Tavs uzdevums – atvērt rokas un sirdi, ka arī raudzīt, kurš ir atnācis uz palikšanu un ar kādu domu.

Vērsis

Foto: Shutterstock

Tik ļoti sapiņķerējies mīlas līkločos, kā Vērsis, šajā mēnesī nebūs neviens cits. Iespējams, ka tev šķita, ka viss jau sen ir sakārtots un dzīve rit savu rāmo gaitu, taču septembris parādīs, ka tā vis nav. Atgriezīsies vecie un nerūsējošie mīlas stāsti, bijušie partneri lūkos pēc tavas uzmanības un laika.

Ja tā, tātad punkts tomēr vēl nav pielikts. Un ja arī īpaši patīkami tas nav, sēdies pie sarunu galda un ved to kuģi krastā.

Mēneša otra puse bagāta ar darba piedāvājumiem un aizraujošiem notikumiem šajā sfērā. Pieķersies klāt tiem projektiem un darbiem, kuri līdz šim uz priekšu kustējās diezgan negribīgi. Neturi sveci zem pūra, dari citiem zināmus savus talantus un prasmes, un jau pavisam drīz tava darba ikdiena mirdzēs košās krāsās.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Mēneša sākumā mīlas dzīvē būs teju vai zemestrīce. Iespējams, ka attiecības piedzīvos pamatīgu izskaidrošanās brīdi, taču labāk tā, nekā ilgi un gari vilkt to, par ko māc šaubas.

Aktuāls mājokļa jautājums. Ķersies pie remonta darbiem vai pat dzīves vietas maiņas, lai, mācību gadam sākoties, viss būtu savās vietās. Vēlme sakārtot, pārkārtot un iekārtot neļaus atslābt līdz pat septembra vidum.

Nomierinot sakārtošanas tieksmi, ļausies pēc emocionāliem un vairāk romantiskiem piedzīvojumiem. Alksi mīlas dēkas, kas neliks īpaši iespringt. Te gan ir ļoti būtisks jautājums – esošās partnerattiecības. Septembris būs ļoti svarīgs mēnesis priekš kārtības un savstarpējas sapratnes ieviešanas esošajās attiecībās. Pieņem lēmumus, rīkojies drosmīgi.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Tev tik ļoti tīkamie apstākļi – vienatne, klusums un harmonija – šī mēneša sākuma pilnīgi noteikti nebūs pieejami. Liela rosība starp cilvēkiem. Viņiem ir kaut kas, kas tev ir nepieciešams. Apmet jaku un dodies viņus satikt.

Kādas vienošanās, līgumi, pārrunas, kas veiktas nesenā pagātnē, prasīsies pēc korekcijām. Neskaidros un šaubīgos procesos labāk neiesaistīties.

Mēneša pirmā puse paies kustībā. Dodies vai nu komandējumos vai vienkārši izbaudi spēku, ko sava zeme sniedz.

Mēneša otrā puse būs mierīgāka. To pavadīsi savās mājās, vietā, kur tava sirds un daži dārgi cilvēki. Mēneša beigās jāsargās no traumām. Veselība būs jutīgs jautājums, taču ļoti atkarīgs no tava emocionālā stāvokļa.

Lauva

Foto: Shutterstock

Finanšu jautājums apstādinās iesāktos projektus un noliks uz bremzēm kāda sapņa īstenošanu. Uz ienākumu un izdevumu plūsmu jāpaskatās ar nedaudz kritiskāku aci un, iespējams, ka patiesām jāpakontrolē tās ceļi.

Mēneša pirmajā pusē var saņemt naudu par darbu, kas izdarīts krietnu laiku atpakaļ, taču šī nauda var vest sev līdzi vēl kādu kāru roku.

Mēneša otrajā pusē jāpievēršas mājai un ģimenes lietām. Sievietes Lauvas šajā laika uzplauks kā skaistas magones un smaržos pēc rūpēm un mīlestības.

Lauvas diezgan izteiksmīgi palielinās jauno ģimeņu skaitu.

Mēneša beigās plānosi vai jau dosies ceļojumā, pēc jauniem iespaidiem, cilvēkiem un notikumiem. Naudas apjoms, iespējams, neļaus īstenot tālus un ilgus ceļus, taču ekonomisko versiju sev neliedz nekādā gadījumā.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Ko vēl izdarīt, lai justos un izskatītos labāk? Ne tikai domas, bet arī reāli darbi tiks veltīti sev pašai. Ar drosmīgu rokas vēzienu ieviesīsi manāmas izmaiņas savā imidžā. Jāsaka gan, ka diezgan liela iespēja mēneša pirmajā pusē veiktos drosmīgos soļus pavisam drīz arī nožēlot. Taču tas sakustinās tos ūdeņus, kuri sen jau sastāvējušies.

Attiecības ar izvēlēto sirds cilvēku ieies daudz nopietnākā gultnē, dažiem tas var nākt kā pārsteigums. Būsiet viens otram blakus, solīsiet mūžīgu mīlestību. Ņemiet vien vērā šī laika mainīgo un nedaudz mānīgo noskaņojumu. Ja šodien saule pamatīgi karsē ādu, rīt tā var sāpīgi sūrstēt.

Mēneša otrajā pusē finanšu upes gultne pavēršas tev izdevīgā virzienā. Laiks vērtīgiem ieguldījumiem īpašumā. Tāpat iespēja arī rast jaunus ienākumu avotus.

Svari

Foto: Shutterstock

Kā zibens no skaidrām debesīm, tavā priekšā iemirdzēsies fantastiska iespēja sevis realizēšanai. Tas var būt saistīts gan ar izmaiņām esošajā darba vietā, vai arī beidzot īstenoties kaut kas, uz ko labu brīdi jau gaidīji.

Ja tev ir kāds sapnis, tad šajā mēnesī ķeries tam klāt, meklē iespējas to ielaist savā dzīvē uz palikšanu.

Visam, kas saistīts ar lielām naudas summām, mēneša pirmajā pusē jāpievērš īpaša uzmanība. Nav jau akurāti tā, ka jānostopē visi izdevumu kanāli, taču ir vērts pārskatīt, apdomāt tēriņus. Mēneša beigās arī šis jautājums jau būs atgriezies iepriekšējās sliedēs.

Mēneša otra puse pateicīga romantikai, kaislīgai un darbīgai mīlai.

Dodies cilvēkos, esi kopā ar tiem, kurus redzi un jūti kā savus cilvēkus. Būs cilvēki, kuru viedoklis pamatīgi atšķirsies no tava. Smaidi un ej garām, īpaši, ja ar savām izvēlēm esi pilnīgā harmonijā.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Veiksmīgs mēnesis darba jautājumos. Būsi ļoti prasīgs pret sevi, pret cilvēkiem, ar kuriem kopā strādā, pret darbu kā tādu. Jo augstāk tēmēsi, jo vairāk sasniegsi, vari būt drošs.

Mēneša sākumā papildu tempu asinsritei uzdos konkurenti. Līdzšinējā sadarbības modelī ar kādu nozīmīgu partneri kaut kas pamainīsies, tas prasīs papildu koncentrēšanos un uzņēmību. Tu paveiksi daudz, tomēr aiz biznesa un pienākumu aizkara klusi pukst mīļoto cilvēku un ģimenes locekļu sirsniņas. Jāsaka, ka attiecības ar viņiem šomēnes nebūs pašas vieglākās. Varbūt tādēļ, ka tam veltīsi maz uzmanības, varbūt tādēļ, ka būsi satraukts un uzvilkts un nevēlēsies liet eļļu ugunī.

Mēneša beigas pateicīgas nelielam atvaļinājumam, kurā nomierināt prātu un pabūt kopā tikai ar tiem cilvēkiem, kuri tevi spēj uzlādēt, arī klusējot.

Mēneša beigas ļoti būtiskas veselībai. Neapdomīgas un riskantas nodarbes ies roku rokā ar traumām. Stresa un kreņķu piesātināta ikdiena neatteiks draudzību pavājinātai imunitātei un elpošanas ceļu saslimšanām.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Perspektīvs un iespējām bagāts laiks Strēlnieku dzīvē. Dodies uz priekšu un uz augšu pa savu sapņu ceļu. Profesionālajā jomā iespējams būtisks pavērsiens, tas prasīs daudz enerģiju un laiku, taču katrs spertais solis būs redzams un jūtams.

Laiks un tā plānošana būs ļoti jūtīga tēma. Tev gribēsies paspēt uz visām debess pusēm vienlaicīgi, piekritīsi palīdzēt, piedalīties un izpausties, taču uz tā rēķina zudīs kvalitāte tam, kas patiešām svarīgs. Nebaidies pateikt nē, nebaidies mainīt savu attieksmi un rīcību. Rīkojies drosmīgi un redzēsi, kā tas pārvērš tavu ikdienu.

Mēneša otrajā pusē Strēlnieku ambīcijas griezīs zemeslodi. Tiem, kas netiek līdzi, pa kājām labāk nemaisīties.

Mīlas dzīvē lūkosi pēc mīlestības un miera piepildīta laika. Līdz galam nesakārtotās attiecībās nozīmīga vārdu apmaiņa un skaidrība uz ļoti ilgu laiku.

Mežāzis


Foto: Shutterstock

Mēneša sākumā aktīvi rosīsies sabiedrībā. Apmeklēsi pasākumus, uz kuriem aicinās tevi, un tu aicināsi vēl citus.

Attiecības ar cilvēkiem šajā mēnesī spēs gan spiest pie zemes, gan spārnos celt. Raibā un tev nedaudz svešā cilvēku lokā būs kāds, kas piesaistīs uzmanību.

Sev raksturīgā apdomā un nesteidzīgumā, kas mēneša sākuma būs divtik spēcīgāka nekā allaž, nogulēsi potenciāla projekta īstenošanu. Tā jau runā, ka to, kam jānotiek, nogulēt nav iespējams, tev atliek uz to paļauties un pārlieku nesūkstīties par neizmantotajām iespējām.

Mēneša otrajā pusē nozudīsi no sabiedriskās skatuves, labprātāk laiku pavadīsi vienatnē ar savu sirds cilvēku un bērniem. Neiegrimsti slinkumā un apātijā, bet ļauj sev kvalitatīvi atpūsties. Novērtē savus spēkus adekvāti, lūko pēc enerģijas resursiem privātajā teritorijā, nevis darījumu gaiteņos.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Ķīnā atklāts caurspīdīgs tilts pāri milzu aizai. Ūdensvīru septembris tuvināsies sajūtai, kas pārņem, sperot otro soli uz šī tilta. Piedzīvojums, azarts, kaut kas jauns un vēl nebijis.

Tavā dzīvē ienāks jaunas sajūtas, tādi notikumi, kas ikdienu pagriezīs kājām gaisā. Kā tas ietekmēs pašsajūtu, būs atkarīgs no attieksmes vien, kā jau viss šajā dzīvē. Sniedz roku, pavadi to ar smaidu un izdzīvo.

Būs arī tādi Ūdensvīri, kas mēneša otrajā pusē ļausies sajūtu piesātinātajam gājienam un ne tikai izdzīvos, bet ari uzdzīvos. Un – kur gadījusies, kur ne, pie durvīm pieklauvēs veselības un pašsajūtas pārstāvniecība. Ļoti rūpīgi jāseko līdzi tam, kas notiek tavā templī – organismā.

Septembrī sāksi īstenot jaunu virzienu profesionālajā sfērā. To pavadīs sajūta, ka esi to darījusi jau daudzus gadus. Tas vēlreiz pierādīs to, ka tas ir tavs ceļš.

Zivis

Foto: Shutterstock

Viens no skaistākajiem un mierīgākajiem šī gada mēnešiem. Zivtiņas peldēs pa straumi tā, it kā viņu dzīve būtu sakārtota līdz pēdējam sīkumam. Nekāda satraukuma par notiekošo.

Mēneša vidū īpaši būs tādi mirkļi, kad kaut kas nesanāks tā, kā iecerēts, ar kādu būs jāstrīdas biežāk, taču Zivtiņa atmetīs ar roku un slīdēs tālāk.

Personīgajā dzīvē pienācis atelpas brīdis. Attiecības, kuras balsta uzticība un kopīgi mērķi, piedzīvos piepildījumu. Kādam noteikti laulības vai bildinājumu. Turaties kopā. Peldat kopā.

Biznesa procesos iesaistītajiem mēneša otrajā pusē nāksies nedaudz iztaisnot mugurkaulu un iesaistīties notiekošajā. Grūtības var sagādāt kolēģi, sadarbības partneri un citi darījumos iesaistītie, kas peld savā ritmā – tieši tāpat kā tu.

Sarunu un vienošanās māksla nebūs tava stiprā puse, taču pats svarīgākais – noturēties uz mierīgu emociju viļņa un nesaiet ragos. Visas pieļautās kļūdas vēlāk būs iespējams labot, taču asi izteiktos vārdus atpakaļ vairs nepaņemsi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!